close search results icon

Τα ζώδια τη Δευτέρα 8 Αυγούστου

Τα ζώδια τη Δευτέρα 8 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Επανασυνδέσεις συντρόφων

Μπορεί να έχετε κάνει μια σειρά από έμμεσες επικοινωνίες προς το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά ακόμη δεν έχετε εισπράξει κάποια απάντηση. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Αισθηματικές αποκαλύψεις

Μην αγοράζετε ό,τι σας πουλάνε. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι πρέπει να ψάξετε πιο αναλυτικά και στον δικό σας χρόνο αυτά που σας τάζουν οι γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Νέες φιλίες

Κάποια μηνύματα-πληροφορίες θα πέσουν πάνω σας για έναν πρώην σας που θέλει να σας έχει και πάλι μέσα στη ζωή του. Μην κάνετε κάτι που να δηλώνει άμεσα τη θετική σας απόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Στήριξη

Είστε σε μια καλή διάθεση και ίσως και πιο ήρεμοι από κάθε άλλη φορά για την αισθηματική σας ζωή. Αυτό πιθανόν να πηγάζει από τα ξεκαθαρίσματα που έχετε καταφέρει με τον άνθρωπο που σας αφορά.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Επιτυχίες

Εχετε κάνει κάποιες πιο σοβαρές-αναλυτικές προτάσεις στον άνθρωπό σας, που ήδη τις σκέφτεται. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα του Αυγούστου θα έχετε και τις θετικές του ανταποκρίσεις και ακόμη κάτι περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μόνιμες δεσμεύσεις

Αν στην πραγματικότητα ντρέπεστε για κάποια προσωπική σας επιλογή ή παρούσα κατάσταση σχέσης, φυσικά και έχετε όλο το ελεύθερο να κάνετε τις αλλαγές σας και χωρίς να παίρνετε την άδεια κανενός

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ευκαιρίες καριέρας

Πολλές οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που θέλουν την παρουσία και την προσοχή σας. Σίγουρα με τα άστρα και τις όψεις τους να ευνοούν όλα τα ζώδια του αέρα, θα έχετε την πρακτική επιτυχία που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οικογένεια, γάμος

Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας θα έχετε κάποιες νέες προσεγγίσεις από ένα ιδιαίτερο άτομο, που παλιά σας είχε ξαναπλησιάσει. Οι συνθήκες πια στη ζωή του είναι γόνιμες για να είστε μαζί!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Αλλαγές

Από σήμερα και μέχρι τις αρχές της Παρθένου, 21/08, θα βγουν στον δρόμο σας πολλά καινούργια άτομα, που θα θέλουν να κατακτήσουν την καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Ενδιαφέρουσες προτάσεις

Κρατάτε τις τυπικές αποστάσεις από έναν πρώην εραστή σας, μόνο και μόνο για να μην πέσετε και πάλι στη γνώριμη παγίδα των επαναλήψεων. Οποιος σας θέλει ας κάνει τις σοβαρές του προτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01- 19/02

Οικονομικά, κληρονομικά

Οι συναντήσεις και οι πράξεις μόνο θα πείσουν το ζώδιό σας. Στα θετικά του Αυγούστου είναι και οι οικονομικές σας απολαβές που θα πολλαπλασιαστούν. Φροντίστε αυτή τη φορά να είστε πιο προσεκτικοί.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Σταθερότητα

Ανήκετε στα ευνοημένα ζώδια των ημερών και αυτό θα συνεχίσει και μέσα στον μήνα αυτό. Μια εποχή που μπορεί να σας δώσει χρήμα, τυχερές επαγγελματικές επιλογές αλλά και αισθηματική σταθερότητα.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ