close search results icon

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 

Η θέση της Αφροδίτης σε καταπληκτικές όψεις με τον Αρη προς το ζώδιό σας σας δίνουν μια σειρά από ευκαιρίες που θα σας κάνουν να φέρετε και πάλι σε ισορροπία την οικογενειακή-προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ 

Είναι μια καλή εποχή, που θα δείτε όλα αυτά που είχατε συζητήσει-ζητήσει από τον άνθρωπό σας να γίνονται πραγματικότητα και να σας προσφέρονται στο πολλαπλάσιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Δεν χρειάζεται να τρέχετε πίσω από κανέναν. Αυτό είναι κάτι που θα σας διορθώσει και την ψυχολογία. Αν κάποιος σας θέλει, δεν θα σας βάλει ποτέ σε δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Υπάρχει μια σειρά από πράγματα που πρέπει να ολοκληρώσετε με το παρελθόν σας, πριν ακόμη πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις γύρω από μια καινούργια και πιο επίσημη δέσμευση.

ΛΕΩΝ 

Έχετε μια σειρά από υποχρεώσεις που πρέπει πρώτα να τις λύσετε και σε δεύτερο βαθμό να εντρυφήσετε πάνω στην αισθηματική σας ζωή, που και αυτή χρειάζεται την ανανέωσή της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Υπάρχουν πολλά θέματα που καλείστε να ανοίξετε αυτές τις ημέρες μέσα στη σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που το αποζητά και ο άνθρωπός σας. Ισως να έχει έρθει πια η σωστή ώρα για να προχωρήσετε πιο κάτω.

ΖΥΓΟΣ 

Τα μάτια σας δείχνουν μελαγχολία για όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν σας. Αυτό δεν θα πρέπει όμως να το συνεχίσετε, καθώς ο Ηλιος είναι στον Καρκίνο και όλα θα διορθωθούν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Ικανό χρήμα, νέες επαγγελματικές προτάσεις πλησιάζουν αλλά και αποκατάσταση προσωπικών υποθέσεων, που μέχρι τώρα πονούσαν. Θα υπάρξουν και καινούργιες επαφές για τους ελεύθερους,

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Χαμογελάστε και θα δείτε ότι όλα αλλάζουν προς το καλύτερο και χωρίς τη δική σας συμμετοχή. Το πιο σοβαρό είναι ότι πια μπορείτε να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να πρέπει να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να ξεκαθαρίσετε τη θέση και τις αληθινές σας προθέσεις στον σύντροφό σας, που δείχνει άκρως μπερδεμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Τα προσωπεία πέφτουν και εσείς πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε ποιος είναι τελικά αυτός που σας αγαπά και ποιος αυτός που απλά περνάει την ώρα του μαζί σας.

ΙΧΘΥΕΣ 

Τα νεύρα σας έχουν περάσει πολλά. Αυτό είναι κάτι που σιγά σιγά θα αρχίσει να υποχωρεί και να δίνει τη θέση του στη λογική, αλλά και σε νέους ανθρώπους, που μπορούν να σας προσφέρουν κάτι διαφορετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ