close search results icon

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

Κριός Σας απασχολούν η καθημερινότητα, οι υποχρεώσεις στην εργασία και πιθανά θέματα υγείας στο οικογενειακό περιβάλλον. Εκκρεμότητες με δημόσιες υπηρεσίες μπορούν εύκολα να τακτοποιηθούν. Προσέξτε, όμως, το παρασκήνιο, λάθη και παγίδες στη δράση σας για να πετύχετε ομαδικούς στόχους και τη δημιουργία εντάσεων σε φιλικές σχέσεις.

Ταύρος Υπάρχει μια πίεση που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη στον τομέα των επαγγελματικών στόχων και της συλλογικής δουλειάς. Ευτυχώς η Σελήνη από σήμερα θα λειτουργεί υποστηρικτικά για να δημιουργήσετε όμορφες συνθήκες έμπνευσης και δημιουργικότητας, αλλά και για να έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά.

Δίδυμοι Προσέξτε επαγγελματικές συμφωνίες ή συμβόλαια και θέματα επικοινωνίας στο Διαδίκτυο, αλλά και τα αρχεία της δουλειάς σας. Θα είστε πιο ευαίσθητοι και τρυφεροί στο χώρο της οικογένειας, ενώ θα τακτοποιήσετε και θα οργανώσετε καλύτερα το χώρο σας στο γραφείο ή στο σπίτι. Ενα καλό ξεκαθάρισμα χρειάζεται.

Καρκίνος Πολλά μπορείτε να πετύχετε και παγίδες να αποφύγετε μέσα από την ικανότητά σας να επικοινωνείτε και να ψυχολογείτε τους γύρω σας. Συναντήσεις και συζητήσεις γεμίζουν το πρόγραμμα της μέρας. Συμβόλαια, συμφωνίες και οικονομικές θέσεις απαιτούν προσοχή σε λεπτομέρειες.

Λέων Αποφύγετε να αντιδράσετε συναισθηματικά σε οικονομικά θέματα που αφορούν τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας. Αν και θέλετε να νιώσετε ασφάλεια στα οικονομικά σας, πιθανόν να κάνετε έξοδα για αγαπημένα σας πρόσωπα ή απλώς για να τονώσετε την ψυχολογία σας.

Παρθένος Από το πρωί φιλοξενείτε τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και μπορείτε να προβάλλετε τις ικανότητές σας για να μαγνητίζετε τα βλέμματα και την προσοχή από το περιβάλλον σας. Είστε πιο συναισθηματικοί, πιο ευάλωτοι και λίγο περισσότερο αγχωμένοι από όσο χρειάζεται. Προσέξτε όταν χειρίζεστε μηχανήματα για να αποφύγετε μικροατυχήματα και φροντίστε περισσότερο την ψυχοσωματική σας υγεία. Οικονομικές και εργασιακές σχέσεις χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς.

Ζυγός Κρατήστε καλύτερα μυστικά τα σχέδιά σας σε θέματα επαγγελματικά και αποφύγετε τα σχόλια και το παρασκήνιο. Χρειάζεστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας, απομόνωση και ξεκούραση, αλλά οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και στο χώρο της δουλειάς δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε.

Σκορπιός Υπάρχει μια ένταση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και στις οικογενειακές σχέσεις. Αποφύγετε για σήμερα τουλάχιστον να ενεργήσετε και αφήστε τα πράγματα να καταλαγιάσουν και κυρίως να ξεκαθαρίσουν. Η ασάφεια και η ρευστότητα, όπως και οι υπερβολικοί συναισθηματισμοί δεν βοηθούν στην κατάλληλη δράση. Φίλοι και σημαντικές γνωριμίες παίζουν βοηθητικό ρόλο.

Τοξότης Είναι μέρα εξωστρέφειας και προβολής των ικανοτήτων σας στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Μπορείτε να κερδίσετε τη συμπάθειά και την εκτίμησή γύρω σας εάν φανείτε εργατικοί και μεθοδικοί. Προσέξτε καθώς στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας ελλοχεύουν κίνδυνο. Τσεκάρετε τα επικοινωνιακά και μεταφορικά σας μέσα.

Αιγόκερως Ευτυχώς η Σελήνη περνάει σε ένα φιλικό ζώδιο και ενεργοποιεί θετικά μελλοντικά σχέδια, ταξίδια και projects με ξένους και εξωτερικό. Nομικές υποθέσεις, σπουδές και συμφωνίες στο προσκήνιο για σήμερα. Eκτακτα έξοδα και προβλήματα με τα μηχανήματα επικοινωνίας ή το αυτοκίνητό σας είναι πιθανά.

Υδροχόος Οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες, αλλά και προσωπικές αναμνήσεις και συναισθήματα σας προκαλούν τη διάθεση να τακτοποιήσετε και να ολοκληρώσετε υποθέσεις που σας πιέζουν και σας προκαλούν ανασφάλεια. Πιθανά λάθη μπορούν να σας στοιχίσουν σε έκτακτα έξοδα.

Ιχθύες Αποφύγετε να πιέσετε κι άλλο τον οργανισμό σας και κυρίως φροντίστε την ψυχολογία σας και ξεκουραστείτε. Υπάρχουν κάποιοι που λειτουργούν παρασκηνιακά και είναι έτοιμοι να σχολιάσουν κάθε σας λάθος και κάθε σας κίνηση, για αυτό διαφυλάξετε τα μυστικά σας και μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες από σήμερα έρχονται στο επίκεντρο του μυαλού και της καρδιάς σας.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ