close search results icon

Τα ζώδια τη Δευτέρα

Τα ζώδια τη Δευτέρα

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Θετική εξέλιξη σε γεγονότα που περιμένατε. Στα επαγγελματικά, σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της πορείας σας. Εμφανίζονται προβλήματα που αλλάζουν την πορεία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, τίποτα ουσιαστικό δεν σας κεντρίζει το προσωπικό ενδιαφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Με δυναμισμό και παρορμητισμό διεκδικείτε και διατηρείτε τα ηνία. Στα επαγγελματικά, κακή διαχείριση και λάθος εκτιμήσεις δημιουργούν αναστάτωση. Επενδύετε συναισθηματικά και δημιουργείτε σταθερό μέλλον με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με πνευματική προσέγγιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ουσιαστικές συζητήσεις και ευχάριστες στιγμές με δικούς σας ανθρώπους. Στα επαγγελματικά, απογοητεύεστε από πρόσωπα που ήταν πολύ κοντά σας. Κρατάτε αποστάσεις σε συζητήσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δοκιμάζετε και πάλι σε ακατάλληλες συνθήκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Παρασύρεστε από θυμό και χάνετε το δίκιο σας. Στα επαγγελματικά, εκρηκτικές καταστάσεις προκαλούν σημαντικές διορθώσεις στα δρώμενα. Επενδύετε στα όνειρα που σχεδιάζει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι κρατάτε αποστάσεις από το άτομο που ενδιαφέρεται.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Σημαντικές αλλαγές θα γίνουν μέσα στην οικογένεια και στον ευρύτερο συγγενικό σας κύκλο. Στα επαγγελματικά, νέες συμφωνίες και συνεργασίες για το μέλλον. Προσπαθείτε να κρατήσετε όρθιο ό,τι μπορείτε από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πικάντικες σκέψεις και επικίνδυνες πράξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δύσκολη μέρα και πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα. Στα επαγγελματικά, αναλαμβάνετε ευθύνες και μπορείτε να αντεπεξέλθετε με μεγάλη προσπάθεια και δυσκολία. Με δικές σας πρωτοβουλίες ενθαρρύνετε ερωτικά και το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσέγγιση επανασύνδεσης με πιθανή επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μικρά προβλήματα που λύνετε για να μη διογκωθούν και προκαλέσουν ζημιές που δύσκολα ξεπερνάτε. Στα επαγγελματικά, σταθερότητα που σας ευνοεί. Νέα καλοκαιρινή διαδρομή αποφασίζετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή επανασύνδεση με πολύ παλιά σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Βάζετε σε σωστή σειρά τις προτεραιότητες και τις υποχρεώσεις. Στα επαγγελματικά, κάνετε τα πάντα για την επιτυχία των στόχων σας. Δημιουργείτε εντυπωσιακό ερωτικό σκηνικό για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πρόσωπο από τον επαγγελματικό χώρο σας προσεγγίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Συναισθηματικές αναταραχές τρίτων προσώπων θα σας απασχολήσουν έντονα. Στα επαγγελματικά, στοχεύετε στη λάθος πλευρά. Ισορροπία και ησυχία απολαμβάνετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή επανασύνδεση με προοπτικές επισημοποίησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Με καθαρό μυαλό και σωστή διαχείριση παρατηρείτε πως δεν είστε μόνοι. Στα επαγγελματικά, μικρά εμπόδια θα λυθούν μόνο με δικές σας πρωτοβουλίες. Οσο ακούτε τόσο βελτιώνετε τη σχέση σας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέο ρομαντικό φλερτ δημιουργείται με οικείο σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Με αέρα ανανέωσης, δίνεται έμφαση στον καλλωπισμό. Στα επαγγελματικά, ευνοούνται οικονομικές συμφωνίες και κινήσεις προαγωγής. Το άγχος σάς κρατά απόμακρους από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, στάσιμες εξελίξεις και αναμονή αποφάσεων.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Με καθαρό μυαλό βρίσκετε λύση στα προβλήματα. Στα επαγγελματικά, μικρές αλλαγές δημιουργούν εκνευρισμό και άγχος για το αποτέλεσμα. Μην υποτιμάτε όσα γνωρίζει για το παρελθόν σας το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι γυρίζετε σε ίδιους κύκλους χωρίς πρωτοβουλίες.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ