close search results icon

Τα ζώδια τη Δευτέρα

Τα ζώδια τη Δευτέρα

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Επιβάλλετε με άμεσο και επιθετικό τρόπο τα θέλω σας. Στα επαγγελματικά, προσοχή στα λάθη από παρορμητικές κινήσεις. Ξεσπάτε λανθασμένα τα νεύρα σας στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, η αναμονή των εξελίξεων προκαλεί νευρικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Τακτοποιείτε οικονομικές εκκρεμότητες αποβάλλοντας το άγχος. Στα επαγγελματικά, προτάσεις και νέες ιδέες ανοίγουν νέους δρόμους. Η αισιοδοξία παρασύρει και το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ευχάριστα νέα απογειώνουν την ψυχολογία σας και σας αλλάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Δημιουργούνται εντάσεις χωρίς συνέπειες με συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε συζητήσεις με οικονομικές συνέπειες. Αδικες υποψίες με υπερβολές προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανασφάλειες και φοβίες σάς κάνουν αναβλητικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Επιφυλακτικοί και έντονα καχύποπτοι με το γύρω περιβάλλον σας, και επιδεικτικά αρνητικοί σε προτάσεις. Στα επαγγελματικά, οικονομικά ζητήματα και σημαντικές διαφορές με αίσιο τέλος. Παρεξηγήσεις και λάθος ερμηνείες σάς απομακρύνουν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, στο χέρι σας η αποδοχή ή όχι.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Απρόσμενες συναντήσεις σε κατάλληλες συνθήκες με θετικά αποτελέσματα. Στα επαγγελματικά, μικρές πιθανότητες ικανοποίησης των απαιτήσεών σας. Απολαμβάνετε στοργή και τρυφερότητα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέος έρωτας σας παρασύρει εγκεφαλικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δρομολογείτε στάσιμες καταστάσεις και αξιοποιείτε τις ευκαιρίες. Στα επαγγελματικά, με συνεργασίες και ομαδική δουλειά ξεπερνάτε τα εμπόδια. Ευχάριστες ειδήσεις για παρόν και μέλλον με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκκρεμότητες του παρελθόντος κλείνουν οριστικά.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Οικογενειακά προβλήματα στην επιφάνεια και πιθανές συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, κρατάτε χαμηλούς τόνους χωρίς να παρασύρεστε από ψιθύρους και εικασίες. Ρομαντισμός και έντονη ερωτική διάθεση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέο πρόσωπο εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Προκαλείτε συνθήκες διασκέδασης και είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς. Στα επαγγελματικά, προτάσεις αναγνώρισης και οικονομικής επιβράβευσης. Κοσμικές εκδηλώσεις και υποχρεώσεις σάς ενώνουν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αναθεωρείτε ριζικά τα στάνταρ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Αποκατάσταση φιλικών σχέσεων και επάνοδος στόχων. Στα επαγγελματικά, βαρύγδουπες δηλώσεις θα προκαλέσουν αναστάτωση και ταραχή αφήνοντας ρωγμές. Η τάση φυγής ελλοχεύει κινδύνους από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι βγάζετε άμυνες και αντιστέκεστε στο διαφορετικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Το παρελθόν γίνεται παρόν με ευχάριστες αποκαλύψεις. Στα επαγγελματικά, δύσκολες συναντήσεις με στενόχωρα αποτελέσματα. Μικρές διαφωνίες χωρίς περαιτέρω συνέπειες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, τελευταία προσέγγιση επανασύνδεσης με υπαρκτές ελπίδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Απρόσμενα γεγονότα αλλάζουν ευχάριστα την ημέρα σας. Στα επαγγελματικά, αναγνωρίζεται η προσφορά ή η δημιουργικότητά σας. Εντονα συναισθήματα και δύσκολες στιγμές αποκαθίστανται με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσοχή στην πλάνη, κακός σύμβουλος η διαίσθηση.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Με περίσσιο ενθουσιασμό δημιουργείτε ριζικές αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον. Στα επαγγελματικά, με δική σας πρωτοβουλία προχωράτε σε νέες συμφωνίες. Ο εγωισμός και η αλαζονεία δημιουργούν προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κίνδυνος αποτυχίας λόγω υπερβολικού εντυπωσιασμού.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ