close search results icon

Τα ζώδια τη Δευτέρα

Τα ζώδια τη Δευτέρα

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ: Εντονες δράσεις που δημιουργούν συνθήκες ώστε να υλοποιηθούν όνειρα ετών. Στα επαγγελματικά, αγνοείτε τους κινδύνους και προκαλείτε ηρεμία. Εκμεταλλεύεστε την κάθε στιγμή για απόδραση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έντονη ερωτική δράση τονώνει το ηθικό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλές υποχρεώσεις και σημαντικές γνωριμίες μεταβάλλουν την ψυχολογία σας. Στα επαγγελματικά, νέες εμπειρίες με πρωτόγνωρες αισθήσεις. Διεκδικείτε ένα καλύτερο αύριο μαζί με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ένα ερωτικό ταξίδι αποπροσανατολίζει τις σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δρομολογείτε νέες καταστάσεις ξεκαθαρίζοντας το παρελθόν. Στα επαγγελματικά, αφήνετε πίσω τις εντάσεις και κάνετε νέα αρχή. Ξεχωριστές εμπειρίες και όμορφες καταστάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτικά μπερδέματα ξυπνούν πρωτόγνωρες αισθήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανανεώνεστε μέσα από την οικογένεια και τα οικεία σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, μένετε απόμακροι σε άσκοπες συζητήσεις. Εκφράζεστε παράτολμα, χάνοντας τον έλεγχο προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αρχή για νέο δεσμό με προοπτικές.

ΛΕΩΝ: Εμφανίζονται εμπόδια που ξεπερνιούνται μόνο με πραότητα. Στα επαγγελματικά, διαφορετικές γνώμες επηρεάζουν δραστικά τον τρόπο που λειτουργείτε. Εγκαταλείπετε ή ανανεώνετε τη σχέση με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, κρυφό ενδιαφέρον στο εργασιακό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με υπερβολικές κινήσεις επιβεβαιώνετε την ανοδική σας πορεία. Στα επαγγελματικά, με συνοπτικές διαδικασίες προσπερνάτε μικρά εμπόδια. Δύσκολες και άσχημες καταστάσεις δημιουργούνται με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ελκύετε τα λάθος πρόσωπα προς απογοήτευσή σας.

ΖΥΓΟΣ: Διάθεση ανεβασμένη, διεκδικώντας νέους τρόπους διασκέδασης. Στα επαγγελματικά, ο παρορμητισμός προκαλεί διενέξεις που ενδεχομένως να δημιουργηθούν καθυστερήσεις. Ερωτικό πάθος και προκλητικές εκφράσεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δηλώνετε διαθέσιμοι και έτοιμοι για νέες περιπέτειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλή διάθεση διασκεδάζοντας με νέα πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, νέο ελκυστικό άνοιγμα με θετικές απαντήσεις. Κρίνετε και αδικείτε από παλαιότερες συμπεριφορές το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία με απρόσμενα θετικά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προβλήματα μικρής έκτασης, που λύνετε προς αποφυγήν διόγκωσης. Στα επαγγελματικά, χρησιμοποιείτε υποχθόνια μέσα για την επιτυχία σας. Προκαλείτε αρνητικές αντιδράσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρελθοντικές καταστάσεις επανέρχονται στο μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υποχρεώσεις και οικονομικά ανοίγματα του παρελθόντος στο επίκεντρο των συζητήσεων. Στα επαγγελματικά, συνεχίζετε με σταθερά βήματα, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις. Λογικεύεστε και προσγειώνεστε, προτού απομακρυνθεί το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συναισθηματική ένωση με πρόσωπο δεσμευμένο ή μακρινό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χάνετε την εμπιστοσύνη λόγω οικονομικών ατασθαλιών από συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, αποφεύγετε οριστικές αποφάσεις που εκθέτουν τις δεσμεύσεις. Στα χέρια σας η πορεία της σχέσης με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αγνοείτε το παρόν περιμένοντας το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξαφνικά γεγονότα δημιουργούν μικρές εντάσεις και αναστατώνεστε. Στα επαγγελματικά, δοκιμάζονται οι συναδελφικές σχέσεις μέσα από προστριβές. Εκφράσεις, πράξεις και κινήσεις απομάκρυνσης ή χωρισμού από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία που σας προβληματίζει επικοινωνιακά.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ