close search results icon

Τα ζώδια τη Δευτέρα

Τα ζώδια τη Δευτέρα

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Πρωτοτυπείτε με τις ιδέες σας και μαζί με σας θα περάσουν καλά τόσο οι δικοί σας άνθρωποι όσο και τα παιδιά σας, οι φίλοι, οι συγγενείς, αλλά και οι επαγγελματικοί σας συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ: Λατρεύετε την ομορφιά τόσο στο χώρο του σπιτιού σας όσο και σε όποιον άλλο χώρο θεωρείτε οικείο. Γενικές ανακατατάξεις και ίσως διαμόρφωση του χώρου σας με κριτήριο την αρμονία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν θα αποφύγετε κάποιες διενέξεις με τους συγγενείς πάνω σε ζητήματα που αφορούν στον ευρύτερο οικογενειακό σας κύκλο. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα ίσως δώσει λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μία μικρή αύξηση στα έσοδα θα σας δώσει άλλον αέρα. Από σήμερα θα είστε σε θέση να αποκτήσετε ένα αξιοσέβαστο «κομπόδεμα», κάτι που χρειάζεστε για να νιώθετε ασφαλείς.

ΛΕΩΝ: Συγκινείστε με τις πράξεις ευγένειας από τους άλλους και το δείχνετε με την ανταπόδοσή σας. Σήμερα κινείστε όπως αρμόζει σε ένα Λιοντάρι. Αριστοκρατικά και με μεγαλοπρέπεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ψυχολογία σας παρουσιάζει ακόμα διακυμάνσεις, ωστόσο δίνετε λύσεις στα προβλήματά σας. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε καταστάσεις που ξεφεύγουν από τον έλεγχο.

ΖΥΓΟΣ: Η διασκέδαση καλά κρατεί. Οι φίλοι είναι πάντα στο πλευρό σας, ακόμα και για να σας στηρίξουν οικονομικά. Η συμμετοχή σας σε ομάδες κοινού ιδεολογικού υπόβαθρου σας ανοίγει ορίζοντες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νιώθετε ανασφαλείς στη δουλειά σας. Η αυτοεκτίμησή σας είναι χαμηλή, τη στιγμή που καταξιώνεστε επαγγελματικά, και δεν μπορείτε να αξιολογήσετε ορθά τα οφέλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τελικά, ίσως αποφασίσετε να πάτε μια εκδρομή με τους δικούς σας ή με φίλους. Η αλλαγή παραστάσεων είναι κάτι που φαίνεται ότι το έχετε ανάγκη. Ευνοούνται θέματα σπουδών, νομικά και επαφές με το εξωτερικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η λίμπιντο αρχίζει και γίνεται πιεστικά υψηλή και ο έρωτας φαίνεται ότι διατίθεται να σας χτυπά την πόρτα καθημερινά. Αν δεν επιθυμείτε κάτι σοβαρό, τουλάχιστον «παίξτε» με σύνεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φιλίες, σχέσεις, συνεργασίες και συνεταιρισμοί ευνοούνται όσο ποτέ άλλοτε. Είστε ικανοποιημένοι από την έκβαση μιας συμφωνίας και αποφασίζετε να το γιορτάσετε, πιθανότερα με τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μικρές ενοχλήσεις υγείας χρειάζονται την προσοχή σας. Αποφασίστε να ασχοληθείτε λίγο σοβαρά, κυρίως γιατί η πρόληψη ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Γενικές ανακατατάξεις στο χώρο της δουλειάς.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ