close search results icon

Τα ζώδια τη Δευτέρα

Τα ζώδια τη Δευτέρα

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες ειδήσεις έρχονται σήμερα, μαζί με την απόφασή σας για ένα ταξίδι που σχεδιάζατε εδώ και καιρό. Γραφειοκρατικές υποθέσεις που εκκρεμούν ξεκαθαρίζουν με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά νεύρα, πολλή επιθετικότητα, ψυχική και σωματική κούραση, δεν δέχεστε κουβέντα από κανέναν, κυρίως όμως από τους συνεργάτες σας, που θεωρείτε ότι δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα διστάσετε ακόμα και να πείτε ψέματα στους συναδέλφους ή συνεργάτες σας, προκειμένου να γίνει η δουλειά σας. Να είστε έτοιμοι όμως να ακούσετε και εσείς τα ίδια, προκειμένου να γίνει η δουλειά των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκαθαρίζουν τα κακώς κείμενα από τη ζωή και την καθημερινότητά σας. Βαδίζετε προς το μέλλον πιο ανάλαφροι

και πιο ενεργητικοί, μια και νιώθετε ότι τώρα όλα είναι καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Θα σας αιφνιδιάσουν γεγονότα που δεν θα είστε σε θέση να τα διαχειριστείτε ρεαλιστικά. Ακραίες θα είναι

οι αντιδράσεις σας σε κάποιες περιπτώσεις και παρορμητική η συμπεριφορά σας. Προσέξτε πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα δώσετε, αλλά και θα πάρετε πολύτιμες συμβουλές από ανθρώπους εμπειρότερους από εσάς, για τα θέματα που

σας απασχολούν, κυρίως όμως για τα ερωτικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις, θα συναντήσετε τυχαία ή και εσκεμμένα ανθρώπους που είχατε καιρό να δείτε. Διευθετούνται οι υποθέσεις που εκκρεμούν μακροχρόνια και αισθάνεστε ξαλαφρωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σοβαρές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον μιας μακροχρόνιας σχέσης βάζουν πιο ρεαλιστικές βάσεις για το μέλλον και τη ζωή σας από δω και στο εξής. Να αποφύγετε εσπευσμένες κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευάλωτοι σε κάθε είδους φαντασία, κολακεία ή ψέματα. Κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε από ανθρώπους που προσβλέπουν στην εκμετάλλευσή σας, αλλά και από πρώην συντρόφους που σκοπεύουν να σας επαναφέρουν στη ζωή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με μια σχεδόν ενστικτώδη ικανότητα να πιάνετε το σφυγμό των καταστάσεων, ανταποκρίνεστε με τον πιο εύστοχο τρόπο. Παρεμβαίνετε καίρια και αποτελεσματικά στη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι τάσεις σας για ανεξαρτησία θα σας φέρουν σε σύγκρουση με τους ανωτέρους σας στη δουλειά, καθώς νιώθετε ότι σας παραμερίζουν, τη στιγμή που ευνοούν άλλους, που δεν αξίζουν όσο εσείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοείται η ενασχόληση με την τέχνη και τα καλλιτεχνικά γενικότερα. Μην το παρακάνετε όμως όσοι από

εσάς θεωρείτε ότι έχετε ταλέντο σε έναν τομέα, γιατί ίσως και να μην έχετε.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ