close search results icon

Τα ζώδια τη Δευτέρα

Τα ζώδια τη Δευτέρα

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Ανακαλύπτετε ότι τα συναισθήματα που εισπράττετε από τον σύντροφο ή από τους δικούς σας ανθρώπους δεν είναι αυτά που πιστεύατε. Η συμπεριφορά σας γίνεται απότομη και καταφέρεστε ενάντια σε όποιον θεωρείτε ότι δεν σας αγαπά και δεν σας προσέχει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επικοινωνίες και οι συναναστροφές σας, σε κοινωνικό επίπεδο, έχουν λίγο ρηχό χαρακτήρα σήμερα. Γι’ αυτό, μη δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Επίσης, μην κάνετε συναλλαγές που ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να ευοδωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πείτε πολλά «κατά συνθήκην» ψεύδη, σήμερα, προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας ή για να μην πληγώσετε παραπάνω απ’ όσο πρέπει τους δικούς σας ανθρώπους. Να είστε έτοιμοι όμως και να υποστείτε τις συνέπειες αν τυχόν και σας ανακαλύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενα ταξίδι που οργανώνατε από καιρό σήμερα επιτέλους μπορεί να γίνει. Οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες για να περάσετε καλά. Ευνοούνται η επιμόρφωση, τα νομικά θέματα και η εργασία με κοινωνικές ομάδες. Ενας ρομαντικός έρωτας από το εξωτερικό κάνει την εμφάνισή του.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σας μπορεί να είναι ερωτική και τα αισθήματά σας μέσα στο ρομαντισμό. Το ζήτημα είναι αν θα γίνουν αποδεκτά από το ταίρι σας. Δείξτε κατανόηση και μην απογοητεύεστε αν δεν βρίσκετε ανταπόκριση. Αλλωστε αυτό είναι η αγάπη, η κατανόηση και ο σεβασμός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να σας απογοητεύσει το γεγονός ότι αυτό που διεκδικήσατε δεν ήταν τελικά αυτό που θέλατε. Μην αφήσετε όμως την απογοήτευση να επεκταθεί στις δραστηριότητές σας. Αλλωστε, πάντα θα υπάρχουν δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, αλλά και νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια προβληματάκια με την υγεία σας θα πρέπει να τα κοιτάξετε. Μην αμελήσετε να κάνετε εξετάσεις αν χρειαστεί, γιατί τα μικρά προβλήματα μπορεί να γίνουν μεγάλα. Επίσης, κάποια ζητήματα που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο δεν θα κρατήσουν πολύ, αλλά προσέξτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Και ενώ τα δημιουργικά σας προσόντα είναι σε πλήρη άνθηση, όλο κάτι γίνεται και σας πάει πίσω. Απογοητεύεστε και θεωρείτε ότι τίποτα δεν πρόκειται να σας πάει καλά. Αν είστε υπομονετικοί, γρήγορα θα ανακάμψετε. Να είστε πολύ προσεκτικοί με τις γυναίκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια γυναίκα από το οικογενειακό σας περιβάλλον προβληματίζεται, ίσως με την υγεία της. Δώστε προσοχή και μην αμελείτε να νοιάζεστε ακόμα κι αν πρόκειται για πιο μακρινούς συγγενείς σας. Αναστάτωση, ανησυχία, αλλά και επιτυχημένες λύσεις στο χώρο του σπιτιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε έτσι ώστε να γίνετε κατανοητοί σήμερα. Καλύτερα αποφύγετε τις συναλλαγές με το κοινό, τους συνεργάτες και όποιους έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας. Ευνοούνται περισσότερο οι συγγραφείς και όσοι ασχολούνται με τη μεταφυσική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρ’ όλο που τα οικονομικά σας έχουν σταθεροποιηθεί, ένα έκτακτο έξοδο σας βγάζει εκτός προγράμματος και εκτός εαυτού. Θέματα ακίνητης περιουσίας θα σας κρατήσουν σε ένταση. Ευνοούνται όσοι ασχολούνται με τα κτηματομεσιτικά και τα προϊόντα ομορφιάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Βάζετε πολύ συναίσθημα σε ό,τι λέτε και ό,τι κάνετε και αυτό κερδίζει ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Μην υπερβάλλετε όμως με το ρομαντισμό σας, γιατί θα καταλήξετε να κυνηγάτε «ανεμόμυλους». Οι γυναίκες θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην καλή σας διάθεση.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ