close search results icon

Τα ζώδια τη Δευτέρα

Τα ζώδια τη Δευτέρα

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ: Καλή διάθεση, θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Από το απόγευμα και μετά θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, σχετικά με κάποια μικρά έξοδα που θα χρειαστεί να κάνετε εκτάκτως.

ΤΑΥΡΟΣ: Η καλή σας ψυχολογία θα είναι ο βοηθητικός παράγοντας που θα φέρει τις επιτυχίες. Μέσα στην ημέρα θα είστε σε θέση να μεταδώσετε και στους άλλους αυτήν σας την αισιοδοξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εντονη κοινωνική ζωή και πολλές επαφές με φίλους, γνωστούς, συνεργάτες. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που θα εισπράξετε θα σας ακολουθήσουν από το απόγευμα και μετά, αναπτερώνοντας την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επαγγελματική επιτυχία, αναγνώριση και φήμη. Από το απόγευμα, θα βγείτε, θα διασκεδάσετε θα έρθετε σε επαφή με φίλους που είχατε «χαθεί». Η διάθεσή σας υψηλή και το ηθικό ακμαιότατο.

ΛΕΩΝ: Ενα ταξίδι ή μια μετακίνηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανεύρεση εργασίας ή στην ανανέωση της υπάρχουσας. Η αισιοδοξία επιστρέφει και μαζί της φέρνει ικανοποιητικά έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολύ ερωτική η διάθεσή σας και ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι μαζί με το ταίρι σας. Θα πάρετε μεγάλη χαρά αμφότεροι και η σχέση σας έχει να κερδίσει πολλά.

ΖΥΓΟΣ: Το πρόσωπο που διεκδικείτε ερωτικά πρόκειται να ενδώσει. Εκεί θα καταλάβετε πόσο καλή ερωτική αλλά και αισθηματική χημεία έχετε μεταξύ σας. Σοβαρή σχέση, καλές προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο θετικός τρόπος με τον οποίον συνεργάζεστε στο χώρο της δουλειάς θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε μια συμφωνία που θέλετε να επιτύχετε. Τα αισθηματικά μπαίνουν σε φάση ανανέωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία, που έχουν πλέον εγκατασταθεί στη ζωή σας, επεκτείνονται και στον εργασιακό σας χώρο. Οι συνεργάτες σας χαίρονται να δουλεύουν μαζί σας. Επαγγελματική άνοδος και επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ομορφες οικογενειακές στιγμές θα περάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Ανεβασμένες η ψυχολογία σας, η λίμπιντο, η αισιοδοξία σας. Ενας νέος έρωτας έρχεται να σας βάλει σε εγρήγορση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο χώρος του σπιτιού σας θα γίνει το επίκεντρο μιας μεγάλης οικογενειακής συγκέντρωσης, όπου μαζί με τους συγγενείς αλλά και τους οικογενειακούς σας φίλους θα γιορτάσετε… εσείς ξέρετε τι…

ΙΧΘΥΕΣ: Εχετε τη δυνατότητα να συμμαζέψετε σοβαρά τα οικονομικά σας. Ο επικοινωνιακός τομέας είναι μια πηγή εσόδων καθαρή και συνεχής. Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες που ανοίγονται μέσω Διαδικτύου.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ