close search results icon

Τα ζώδια τη Δευτέρα 23 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα

Τα ζώδια τη Δευτέρα 23 Μαΐου


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Κριός

Τέρμα η περίοδος που όλα τα βλέπατε με ευαισθησίες και ανασφάλειες. Έρχεται η ώρα να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να ξεχάσετε ό,τι σας έχει ταλαιπωρήσει.

Ταύρος

Ο Ερμής, που από σήμερα μπαίνει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά έως τις 3 Ιουνίου στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, την επικοινωνία σας και θα φέρει στο προσκήνιο παλιές υποθέσεις και πρόσωπα.

Δίδυμοι

Ξεκίνησε από τις 21 Μαΐου ο μήνας των γενεθλίων σας και ο Ηλιος ευνοεί έναν νέο κύκλο δράσης, επικοινωνίας και εξωστρέφειας. Συγκεντρώνετε την προσοχή όλων πάνω σας και τα πάντα μπορούν να γίνουν.

Καρκίνος

Η καριέρα μπαίνει στο επίκεντρο, όπως και οι εντάσεις με συνεργάτες και διευθυντές στη δουλειά. Μία ρήξη ελλοχεύει και εσείς πρέπει να είστε ψύχραιμοι για ό,τι συμβεί.

Λέων

Λάμπετε μέσα από την εξωστρέφεια και το χάρισμα της επικοινωνίας που διαθέτετε, και συγκεντρώνετε την εκτίμηση και το θαυμασμό μιας ομάδας ανθρώπων με κοινές ιδέες και στόχους.

Παρθένος

Διανύετε μία περίοδο όπου τα επαγγελματικά σας και οι κοινωνικές συναναστροφές σάς αποσπούν όλο το ενδιαφέρον. Τι γίνεται, όμως, με την οικογένεια και το έτερον ήμισυ;

Ζυγός

Αδράξτε την ευκαιρία και απολαύστε τα όμορφα που συμβαίνουν στη ζωή σας. Δεν πρέπει να κάνετε δεύτερες σκέψεις γιατί ίσως χάσετε τη μαγεία της εποχής.

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Ερμής δεν σας αφήνει σε ησυχία και φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα και αναμνήσεις που εδώ και καιρό προσπαθείτε να ξεχάσετε. Κάντε λίγη υπομονή και όλα θα περάσουν.

Τοξότης

Μία ερωτική σχέση έχει πολλά να σας δώσει στο μέλλον, αρκεί τώρα να την προστατεύσετε και να αποφύγετε επικίνδυνες κινήσεις και εγωισμούς. Είστε απόλυτα ερωτικοί και προκαλείτε το θαυμασμό των γύρω σας.

Αιγόκερως

Πόσο βαθιά έχετε «θάψει» παλιούς έρωτες; Ενας από αυτούς επανέρχεται και φέρνει αναστάτωση στη ζωή σας. Πρέπει να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε και αν μια επιστροφή… μπορεί να φέρει την άνοιξη.

Υδροχόος

Από τώρα και για ένα μήνα, ο Ηλιος φωτίζει τον τομέα του έρωτα, των προσωπικών σχέσεων, και όλα πάνε πρίμα! Αν είστε ελεύθεροι, μήπως πρέπει να δώσετε ευκαιρίες σε ανθρώπους που σας προσεγγίζουν;

Ιχθύες

Δεν είναι περίοδος για να παίρνετε ρίσκο και να υπογράφετε συμβόλαια. Κάντε υπομονή: Από το Σάββατο και έως τις 20 Ιουνίου η Αφροδίτη θα γλυκάνει τις συζητήσεις και τις σχέσεις με τους γύρω σας.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ