close search results icon

Τα ζώδια την Κυριακή

Τα ζώδια την Κυριακή

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Θα είστε σε θέση αυτό το διάστημα, να διαβάζετε τους άλλους, και να καταλαβαίνετε τι κρύβεται, πίσω από αυτό που φαίνεται. Θα σας αποκαλυφθούν πολλά, για πολλούς. Λύνονται μυστήρια και η αλήθεια λάμπει. Κάποια πρόσωπα, δυστυχώς, ή ευτυχώς, απομακρύνονται από κοντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ορμή και πάθος που εκφράζονται με αρμονία, διάρκεια και ευγένεια. Κοινωνικοί και δίκαιοι προς όλους, θα καταφέρετε να επιτύχετε τους περισσότερους από τους στόχους σας, αλλά και να έχετε στο πλάι σας, φίλους και γνωστούς που σας εκτιμούν και σας σέβονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Θα μπερδευτείτε αυτό το διάστημα αρκετά, σε ό,τι έχει να κάνει με τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις σας. Να προσέχετε γιατί υπό αυτές τις συνθήκες είναι πολύ εύκολο να γίνεται θύματα των καταστάσεων και να εξαπατηθείτε από διάφορους επιτήδειους συναισθηματικούς ή οικονομικούς κερδοσκόπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η περίοδος αυτή θα βοηθήσει να αναγνωρίσετε τις καλές ευκαιρίες και να τις χρησιμοποιήσετε με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Η ένταση μέσα σας και ο ενθουσιασμός σας εκφράζονται με ένα ήπιο πάθος, και ευγένεια στη συμπεριφορά.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Θα σας λυθούν πολλές απορίες σχετικά με ζητήματα που σας προβλημάτισαν το τελευταίο διάστημα. Θα είστε παρατηρητικοί, συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και με ενστικτώδη ικανότητα να πιάνετε το σφυγμό των καταστάσεων και να τις επιλύετε με τον πιο λειτουργικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Θα έχετε την τάση να μπερδεύετε το φανταστικό και το ιδανικό με την πραγματικότητα. Θα πείτε αλλά και θα ακούσετε ψέματα. Οι προσδοκίες σας θα διαψευστούν, θα σας προδώσουν και θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Παρ’ όλα αυτά, εσείς, θα προσφέρετε τη βοήθειά σας στους πάσχοντες και σε όσους την έχουν ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Αυτή την εβδομάδα, ευνοούνται όσοι συμμετέχουν σε ομάδες με κοινές δραστηριότητες και ιδανικά, ενώ σημαντική θα είναι και η κοινωνική σας ζωή. Δημιουργικότητα, ζωηρή φαντασία, καλλιτεχνικές τάσεις, και καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Είστε φτιαγμένοι για ψυχολόγοι αυτό το διάστημα. Θα μπορείτε να ξέρετε τι επιθυμεί η ψυχή των συνομιλητών σας και να τους το δίνετε αν μπορείτε και αν πρέπει. Θα διαθέτετε μια ενστικτώδη ικανότητα να πιάνετε το σφυγμό των καταστάσεων και να ανταποκρίνεστε με τον πιο εύστοχο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Η διαίσθησή σας θα σας προδώσει αρκετές φορές, αν την εμπιστευθείτε. Η κρίση σας δεν είναι ούτε αντικειμενική, ούτε ορθή. Θα μπερδευτείτε, και εύκολα μπορεί να γίνετε θύματα των καταστάσεων. Να αποφύγετε αλκοόλ, φάρμακα και άλλους τρόπους διαφυγής από την πραγματικότητα, που μπορεί να είναι σκληρή, ωστόσο διαχειρίσιμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Η κοινωνική ζωή σάς καλύπτει απόλυτα. Θα έχετε δε, την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πολιτιστικά θέματα, που άπτονται του άμεσου ενδιαφέροντός σας. Η αφοσίωσή σας δε σε ομάδες με κοινά ιδανικά, θα αποδειχθεί εκτός από διασκεδαστική και χρήσιμη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Κοινωνικότητα και επιτυχίες στις δημόσιες σχέσεις αλλά και με το αντίθετο φύλο. Ταλέντα και προσόντα σε πλήρη λειτουργία, επιβοηθητικά σε ό,τι έχει να κάνει με συνεργασίες και συνεταιρισμούς αλλά και με οικονομικά θέματα που ζητούν λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Ενισχυμένη η κοινωνική ζωή. Μπορείτε να επωφεληθείτε τώρα προκειμένου να κλείστε συμφωνίες, να προβείτε στη σύναψη νέων σχέσεων, φιλικών ή άλλου τύπου, που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στην πορεία. Εντονη η επιθυμία σας να προσφέρετε στους πάσχοντες.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ