close search results icon

Τα ζώδια την Κυριακή 22 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα

Τα ζώδια την Κυριακή 22 Μαΐου


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Τα ζώδια από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Κριός 

 Περνάτε στην αντεπίθεση!

Επιτέλους οι ευαισθησίες και οι ανασφάλειες δίνουν τη θέση τους στη δράση, τη δύναμη, την τόλμη αλλά και την ένταση, τις διεκδικήσεις και τον άκρατο ερωτισμό. Προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε σε παρορμητικές κινήσεις και να κρατάτε μια σταθερή όσο γίνεται ταχύτητα. Κοντά στις 26 προσέξτε τις εκρήξεις.

Ταύρος 

 Επιστρέφετε και ολοκληρώνετε έναν κύκλο

Ο Ερμής από τις 23 Μαΐου σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά έως τις 3 Ιουνίου στο δικό σας ζώδιο επηρεάζει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, την επικοινωνία σας και θα φέρει στο προσκήνιο παλιές υποθέσεις και πρόσωπα. Από το Σάββατο 28/5 έως τις 22 Ιουνίου η Αφροδίτη του έρωτα, της ομορφιάς και των απολαύσεων στο δικό σας ζώδιο σας ντύνει με τη μαγεία της.

Δίδυμοι 

 Ο Ηλιος φωτίζει τα χαρίσματα σας! Χρόνια πολλά!

Ξεκίνησε από τις 21 Μαΐου ο μήνας των γενεθλίων σας και ο Ηλιος ευνοεί έναν νέο κύκλο δράσης, επικοινωνίας και εξωστρέφειας. Συγκεντρώνετε την προσοχή όλων πάνω σας και μπορείτε να βάλετε στόχους για να τους πετύχετε με τη βοήθεια του κύκλου των γνωριμιών σας. Εύνοια αλλά και μια παροδική ένταση με φίλους ή σε μια ομάδα με κοινούς σκοπούς. Λύστε θέματα υγείας και ψυχολογίας.

Καρκίνος

 Οι φιλίες αναθεωρούνται

Ο τομέας της καριέρας μοιάζει με πεδίο μάχης και αρκεί μία σπίθα με την ομάδα που συνεργάζεστε ή μία γνωριμία σας για να έρθει η ρήξη με επίκεντρο την 26η/5. Χαμηλώστε τους τόνους και μην είστε τόσο ανταγωνιστικοί για να βρείτε τις ισορροπίες και να αποφύγετε διαμάχες.

Λέων Φίλοι, παρέες και γνωριμίες πρωταγωνιστούν!

Λάμπετε μέσα από την εξωστρέφεια και το χάρισμα της επικοινωνίας που διαθέτετε, συγκεντρώνετε την εκτίμηση και τον θαυμασμό μιας ομάδας ανθρώπων με κοινές ιδέες και στόχους. Μεγαλόπνοα σχέδια και ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές ή νομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αλλά κοντά στις 26 Μαΐου χρειάζεται προσοχή. Η κοινωνική σας ζωή και η καριέρα θα απογειωθούν.

Παρθένος

 Επαγγελματική και κοινωνική προβολή

Επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και υποχρεώσεις απορροφούν την ενέργειά σας και προκαλούν τον θαυμασμό. Τακτοποιήστε οικονομικές, κληρονομικές ή φορολογικές εκκρεμότητες και αποφύγετε διαμάχες. Από το Σάββατο και έως τις 22 Ιουνίου ευνοούνται ταξίδια, νομικές υποθέσεις και πολλοί θα έχετε μία δεύτερη ευκαιρία.

Ζυγός 

 Πείτε όχι στην ένταση

Ο Ηλιος ευνοεί τα μελλοντικά σας σχέδια, συμφωνίες, ταξίδια και γενικά μια δεύτερη μεγάλη ευκαιρία από τώρα έως τις 20 Ιουνίου. Ομως, από την Τετάρτη θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο Αρης προκαλεί αναταραχή σε μία μακροχρόνια σχέση ή συνεργασία κυρίως για τους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου.

Σκορπιός 

 Σχέσεις και συνεργασίες στο κέντρο του ενδιαφέροντος

Ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος αναμοχλεύει αναμνήσεις και συναισθήματα από το παρελθόν και επαναφέρει συνεργάτες ή συντρόφους, θέματα υγείας και διατροφής απασχολούν και θα σας βοηθούσε η γυμναστική, για να εκτονώσετε την πίεση της δουλειάς και της καθημερινότητας.

Τοξότης 

 Η συντροφικότητα παίζει καθοριστικό ρόλο

Μία ερωτική σχέση έχει πολλά να σας δώσει στο μέλλον, αρκεί τώρα να την προστατεύσετε και να αποφύγετε επικίνδυνες κινήσεις και εγωισμούς. Είστε απόλυτα ερωτικοί και προκαλείτε τον θαυμασμό στους γύρω σας. Να είστε προσεκτικοί στις εργασιακές σχέσεις και τις δημόσιες υπηρεσίες, αποφύγετε επικίνδυνα σπορ.

Αιγόκερως

 Επιστρέφει μία παλιά ερωτική σχέση

Ενας έρωτας από τα παλιά επιστρέφει και σας αναθερμαίνει το ενδιαφέρον για ένα κοινό σας όνειρο. Κάποιοι θα ξαναδείτε ένα επαγγελματικό σχέδιο και θα ευνοηθείτε μέσα από φίλους και τον κύκλο των γνωριμιών σας. Προσέξτε θέματα στο σπίτι και την οικογένεια και μία ένταση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο κοντά στις 26 Μαΐου, κυρίως οι Αιγόκεροι του Δεκέμβρη.

Υδροχόος 

 Φλερτ και δημιουργικότητα είναι στο αποκορύφωμα

Από τώρα και για ένα μήνα ο Ηλιος φωτίζει τον τομέα του έρωτα, των προσωπικών σχέσεων, της δημιουργικότητας, της τέχνης ή των επιχειρήσεων και της διασκέδασης. Κοντά στις 26 Μαΐου προσέξτε μην τρέχετε με το αυτοκίνητο και ασφαλίστε το σπίτι, την περιουσία και θέματα με την οικογένεια.

Ιχθύες

 Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις χρειάζονται την προσοχή σας

Είστε έτοιμοι να λογομαχήσετε, κάτι που σίγουρα δεν σας συμφέρει. Θα έχετε έκτακτα έξοδα, ενώ μία συμφωνία, ένα συμβόλαιο, το αυτοκίνητο ή κάποιο άλλο εργαλείο επικοινωνίας σάς προβληματίζει και θα χρειαστείτε σίγουρα ένα δεύτερο σχέδιο. Κάντε υπομονή, από το Σάββατο και έως τις 20 Ιουνίου η Αφροδίτη θα γλυκάνει τις συζητήσεις και τις σχέσεις με τους γύρω σας.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ