close search results icon

Τα ζώδια την Παρασκευή

Τα ζώδια την Παρασκευή

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και δρομολογείτε καταστάσεις που ταλαιπωρούν. Στα επαγγελματικά, το πείσμα σας βγαίνει σε καλό. Κρίνετε και αδικείτε από παλιές συμπεριφορές το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ψάχνετε να ηρεμήσετε, αλλά οι καταστάσεις δεν σας αφήνουν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ανησυχίες για το μέλλον και προβληματισμός για το παρόν. Στα επαγγελματικά, εκκρεμότητες του παρελθόντος εμφανίζονται και δημιουργούν δυσάρεστο κλίμα. Κακή επικοινωνία και θολά σημεία σάς αναστατώνουν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή προσέγγιση από πρόσωπο του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Χάνετε την ουσία και προκαλείτε ανισορροπία στις φιλικές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, ψυχρές αποφάσεις, αναγκαίες για αποφυγή σοβαρών προβλημάτων. Μοιράζεστε τα προβλήματά σας και βρίσκετε λύσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επικίνδυνο απωθημένο σάς περιτριγυρίζει έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διαφωνίες και διενέξεις πιθανόν να φέρουν ρήξη με κοντινό σας πρόσωπο. Στα επαγγελματικά, θέτετε νέες βάσεις χωρίς ιδιαίτερες αντιρρήσεις. Συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα βρίσκουν λύσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία ξεκινά αργά και σταθερά.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Αναθεωρείτε καταστάσεις και αλλάζετε στόχους. Στα επαγγελματικά, απερίσκεπτες κινήσεις δημιουργούν μικρά προβλήματα και παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Κάνετε νέα αρχή και χτίζετε νέες βάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σας γοητεύει πρόσωπο άκρως αντίθετο από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Υπερβολικές και ουτοπικές σκέψεις είναι πιθανό να σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Στα επαγγελματικά, με ομαδική συνεργασία έρχονται θεμιτά αποτελέσματα. Εκφράζεστε λανθασμένα και άτοπα και πληγώνετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εφήμερο φλερτ με σαρκικές επιθυμίες.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Έχετε δημιουργήσει άθελά σας πιεστικές καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, επιβάλλετε τις γνώσεις σας και κερδίζετε χρόνο. Λόγια τρίτων προσώπων δημιουργούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι κινείστε παρασκηνιακά για να βρείτε τις σωστές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις που δημιουργούν μικρές ταραχές. Στα επαγγελματικά, παίρνετε το ρίσκο και σας δικαιώνει η απόφαση. Πείθετε με δυσκολία και αλλάζετε τη γνώμη από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι παρασύρεστε και εμπλέκεστε σε απαγορευμένη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Για το καλό σας τερματίζετε καταστάσεις που έχουν κολλήσει εντελώς. Στα επαγγελματικά, νέες καταστάσεις δημιουργούν ευχάριστες συνθήκες. Διακοπές και διασκέδαση τα θέματα που συζητάτε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόοπτο γεγονός δημιουργεί έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Με ειλικρίνεια και θάρρος διορθώνετε παρελθοντικά λάθη. Στα επαγγελματικά, με διπλωματία αποφεύγετε κακοτοπιές. Συζητάτε τα προβλήματα με σκοπό να βρείτε λύση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή γνωριμία που δεν έχει μόνο ερωτικούς σκοπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ενδιαφέρον για την οικογένεια και το σπίτι. Στα επαγγελματικά, με αποφασιστικότητα δημιουργείτε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Οι προσπάθειές σας βρίσκουν θετική ανταπόκριση από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πρόσωπο από το παρελθόν σάς προσεγγίζει ξαφνικά.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Εκφράζεστε συναισθηματικά και αποτρέπετε παρεξηγήσεις με οικεία σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, δύσκολες συνεργασίες και αργοπορημένες εξελίξεις. Απρόσμενο γεγονός επιβεβαιώνει τα αισθήματα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι εκφράζεστε και προσεγγίζετε με επιτυχία το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ