close search results icon

Τα ζώδια την Παρασκευή

Τα ζώδια την Παρασκευή

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ: Συζητήσεις με πρόσωπα που σας γεμίζουν αισιοδοξία και θετική διάθεση. Στα επαγγελματικά, πιθανόν να είστε ευτυχισμένοι λόγω του παρασκηνίου. Σας πνίγει η καθημερινότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δικαιώνονται στο να αλλάξουν παρέες.

ΤΑΥΡΟΣ: Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τα μελλοντικά σας σχέδια. Στα επαγγελματικά, αιφνίδιες ανατροπές επηρεάζουν αρνητικά τις επιδιώξεις σας. Πιθανές αντιπαραθέσεις το αλατοπίπερο στη σχέση με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, παρελθοντικό πρόσωπο εμφανίζεται για να τους αναστατώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σημαντικές δυνατότητες για να εξυπηρετηθείτε με τον καλύτερο τρόπο. Στα επαγγελματικά, πιθανές αποφάσεις καθαρά με τη διαίσθησή σας. Γεγονότα της επικαιρότητας επηρεάζουν εσάς και το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δεν είναι σίγουροι για βήματα στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει. Στα επαγγελματικά, οφείλετε να ανταποκριθείτε με αποτελεσματικότητα στις υποχρεώσεις σας. Εποικοδομητικές διαφωνίες βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, εφήμερες καταστάσεις ομορφαίνουν τις στιγμές τους.

ΛΕΩΝ: Αποδέχεστε σημαντική βοήθεια για βασικούς τομείς που σας ενδιαφέρουν. Στα επαγγελματικά, το άγχος δεν σας βοηθά να κρίνετε αντικειμενικά. Αξιοποιείτε τις ευκαιρίες και λύνετε προβλήματα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία με πολλές υποσχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντιμετωπίζετε ρεαλιστικά και ώριμα απρόσμενες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, εθελοτυφλείτε. Προσοχή σε βιαστικές αποφάσεις. Τρέχοντα ζητήματα δημιουργούν σημαντικές διαφωνίες με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, απρόσμενες καταστάσεις αλλάζουν την ψυχολογία τους.

ΖΥΓΟΣ: Μεγάλη υποστήριξη για τις αποφάσεις σας από τις διαπροσωπικές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, οικονομικά ζητήματα στο προσκήνιο που δυσκολεύεστε να ανταποκριθείτε. Μικρές εντάσεις χωρίς ουσιαστικούς λόγους με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανασκόπηση των γεγονότων βοηθά στην καλύτερη αντιμετώπιση των πραγμάτων. Στα επαγγελματικά, εκφραστείτε ψύχραιμα, διαφορετικά θα υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις. Οι κατάλληλες συμβουλές βοηθούν να κρίνετε σωστά το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι επηρεάζονται αρνητικά και απομακρύνονται από επαφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σκέψεις να απομακρυνθείτε από συγκεκριμένα πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, αρνητικές και επιθετικές συμπεριφορές λόγω των αντιδράσεών σας. Επιλύονται με επιτυχία οι διαφορές με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, η ιδιορρυθμία τους εμποδίζει τις εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσοχή σε νέα πρόσωπα στο ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον. Στα επαγγελματικά, συμβιβάζεστε με αποφάσεις για το κέρδος άλλων. Απολαμβάνετε κάθε στιγμή διασκέδασης με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, παράλληλες καταστάσεις δημιουργούν αδιέξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ανασφάλειες και φοβίες σας πιθανόν να προκαλέσουν διαφωνίες. Στα επαγγελματικά, αποφεύγετε συμφωνίες που κρατάνε από το παρελθόν. Απρόσμενες ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, κατάλληλες συνθήκες για επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΕΣ: Στη δική σας απόφαση η επέκταση των προβλημάτων ή όχι. Στα επαγγελματικά, σκληρά λόγια και έντονες κόντρες με συνεργάτες σας. Εκφράζεστε παράλογα και προσβάλλετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι βρίσκουν τις ιδανικές λύσεις σε ενδεχόμενο αδιέξοδο.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ