close search results icon

Τα ζώδια την Παρασκευή

Τα ζώδια την Παρασκευή


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο σου;

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μιλήσετε καθαρά και έξω από τα δόντια για όλα αυτά που σας ενοχλούν είτε από φίλους είτε ακόμη και από το σύντροφό σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να βρεθούν λύσεις μόνιμες.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Είστε στα καλύτερά σας και το αισθάνεστε. Αυτό που απομένει είναι να δώσετε χρόνο στον άνθρωπό σας, που επιθυμεί να κλείσει το παρελθόν του και να έρθει πιο κοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Παραβλέψτε τις όποιες παρεξηγήσεις και θα καταφέρετε να λύσετε πολλά από τα πρακτικά σας προβλήματα σε σχέσεις, φιλίες, γνωριμίες, αλλά και συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Είστε παρορμητικοί όταν ερωτεύεστε και μάλλον τώρα το ζείτε στο απόλυτο. Με τον κυβερνήτη σας μέσα στον ασταμάτητο Κριό εσείς έχετε μπροστά σας μόνιμες αισθηματικές δεσμεύσεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Χρήματα και οικονομικές ανάσες φέρνει το επόμενο διάστημα για εσάς και τους ανθρώπους σας. Αυτήν τη φορά φροντίστε να είστε πιο συνεπείς και οργανωμένοι στις προσεχείς σας κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Η εύνοια του σύμπαντος είναι με το μέρος σας και αυτό τώρα σας δίνει ένα πλεονέκτημα σε όλα αυτά που έχετε σκοπό να ολοκληρώσετε σε εργασία, αλλά και προσωπική ζωή.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Κάποιος από το παρελθόν σας θα σας αναζητήσει τις επόμενες ημέρες και πιθανόν και να σας κάνει ευθεία πρόταση για επανασύνδεση αισθηματική. Ζυγίστε τα πάντα πριν πάρετε τελικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μάλλον έχετε μπερδευτεί με όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στο δεσμό σας και με τα τρίτα περιβάλλοντα του αγαπημένου σας. Δώστε χρόνο για να έρθουν και οι λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν σας νοιάζει καθόλου πια τι κάνει ο πρώην σας με την προσωπική του ζωή. Μπορεί να υπάρχει ακόμη πικρία μέσα στην καρδιά σας, αλλά αυτός ο νέος μήνας φέρνει μια νέα αισθηματική ιστορία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Η κατάσταση μέσα στο δεσμό σας μόνο καλύτερη θα γίνει. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά στον άνθρωπό σας. Ισως και προτάσεις συγκατοίκησης ή και γάμου να κάνουν την εμφάνισή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μη χάνετε το χρόνο σας με άτομα και καταστάσεις που δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Ολος ο ζωδιακός μήνας του Κριού στρώνει κόκκινα χαλιά σε εργασία και χρήμα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μην κάνετε υποθέσεις και πολλά σενάρια μέσα στο μυαλό σας για έναν άνθρωπο που δεν ξέρετε και τόσο καλά. Προσεχώς θα έρθουν στα χέρια σας όλες οι σχετικές πληροφορίες που ζητάτε.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ