close search results icon

Τα ζώδια την Πέμπτη

Τα ζώδια την Πέμπτη


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Καταιγιστικές εξελίξεις σας φέρνουν αναπάντεχα στην ολοκλήρωση των στόχων σας. Στα επαγγελματικά, ελκυστική πρόταση που χρειάζεται χρόνο. Κρατάτε με το ζόρι σε ισορροπία το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προχωράτε χωρίς να υπάρχει σταθερότητα και αποφασίζετε με ρίσκο.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Διάθεση να δημιουργήσετε εντάσεις από το πουθενά. Στα επαγγελματικά, αδικαιολόγητη νευρικότητα και διάθεση να είστε αρνητικοί. Αφήνετε πίσω λάθη και στενοχώριες και διασκεδάζετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσπάθειες που βρίσκουν τοίχο σάς απογοητεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Χάνετε την ουσία και προκαλείτε ανισορροπία στις φιλικές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, ψυχρές αποφάσεις, αναγκαίες για αποφυγή σοβαρών προβλημάτων. Μοιράζεστε τα προβλήματά σας και βρίσκετε λύσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επικίνδυνο απωθημένο σάς περιτριγυρίζει έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Αισθάνεστε πως έχει χαθεί η επικοινωνία με τους γύρω σας. Στα επαγγελματικά, ισορροπημένες καταστάσεις χωρίς ουσιαστικές αλλαγές. Αποκαλύπτετε τις σκέψεις σας και ενθουσιάζουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, φλερτ, πάθος, έρωτας τα ζητούμενα της σημερινής ημέρας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Το πείσμα θολώνει την κρίση και ανεβάζει την ψευδαίσθηση, προσοχή στις απώλειες. Στα επαγγελματικά, κρατάτε αποστάσεις σε επικίνδυνους χαρακτήρες. Ηρεμες στιγμές, γεμάτες ασφάλεια και αγάπη, από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αναστατώνεστε από πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Νέες ιδέες χωρίς επιρροές αναπτερώνουν το ηθικό σας. Στα επαγγελματικά, σοβαρές αποφάσεις που ενδεχομένως να αλλάζουν το μέλλον. Ερωτικό πάθος και προκλητικές εκφράσεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, οι προσπάθειές σας επιβραβεύονται με νέο έρωτα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Η υπερένταση δημιουργεί νεύρα, προσοχή πού θα ξεσπάσετε. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις αποφάσεις και τις δεσμεύσεις σας. Περίεργες καταστάσεις σας βάζουν διάφορες σκέψεις για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δημιουργείτε εφήμερες καταστάσεις και το απολαμβάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Με αποφασιστικότητα και σχέδιο προχωράτε σε νέες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, συζητήσεις και αποφάσεις με έμπιστα πρόσωπα. Προκαλείτε εντάσεις που δεν είναι απαραίτητες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ακούτε γνώμες και παρασύρεστε από τα θέλω άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Διαφωνίες μεταξύ οικογενειακών προσώπων για οικονομικά θέματα. Στα επαγγελματικά, σημαντικές ειδήσεις για όσους ακολουθούν καριέρα. Με σύνεση και λογική αποφεύγετε εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ελέγξτε τον παρορμητισμό σας για αποφυγή παρεξηγήσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Προκαλείτε συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα σε οικογενειακό κύκλο. Στα επαγγελματικά παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες, στις οποίες επενδύετε και συναισθηματικά. Θεωρείτε πως η θέση σας δεν εκφράζει και το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, βιαστικές κινήσεις προκαλούν σημαντικές καθυστερήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Προχωράτε με χαλαρούς ρυθμούς και ευχάριστη διάθεση για νέες γνωριμίες. Στα επαγγελματικά, ευνοούνται τα σχέδια που δημιουργήθηκαν την περίοδο του Ζυγού. Αποβάλλετε τις αρνητικές σκέψεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συμπτώσεις δημιουργούν συνθήκες συναρπαστικής γνωριμίας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Ήρθε η στιγμή να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να αποκαταστήσετε την αλήθεια. Στα επαγγελματικά, αισθάνεστε αδικία και αντιδράτε με επιπολαιότητα. Δεν είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε τις εξηγήσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σας διχάζει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ