close search results icon

Τα ζώδια την Πέμπτη

Τα ζώδια την Πέμπτη

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αμφιβολίες και διλήμματα για τις επιλογές που πρέπει να πάρετε. Στα επαγγελματικά, νέο ξεκίνημα με ανέλπιστη επιτυχία χωρίς περιορισμούς. Σας προβληματίζει η λανθασμένη πορεία που έχει πάρει η σχέση σας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σοβαρές αποφάσεις για μεγάλες αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Νιώθετε εγκλωβισμένοι, προσοχή στον παρορμητισμό οδηγεί σε λάθη. Στα επαγγελματικά, ευδοκιμούν οι προσπάθειες για κάτι καλύτερο. Συναισθηματική αβεβαιότητα προκαλεί κραδασμούς με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δημιουργείτε νέο δεσμό με επιφυλακτικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Βάζετε σε τάξη τις σκέψεις σας και κινήστε μεθοδικά. Στα επαγγελματικά, παρά την αδικία, συνεχίζετε να προσφέρετε ανιδιοτελώς τη βοήθειά σας. Προσοχή στους πειρασμούς, καραδοκεί το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενη γνωριμία και ξαφνικός έρωτας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Αντιδράτε με ένστικτο και όχι με επιθυμία στις καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, νέες ιδέες και οι υποσχέσεις για βοήθεια. Σημαντικές εξελίξεις και νέες ευθύνες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, λαχτάρα και πόθος που δεν έχουν θετική κατάληξη.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Προσοχή στις αποφάσεις που προκαθορίζουν μελλοντικές εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, σημαντικές αλλαγές για καλύτερες εξελίξεις. Προσπαθείτε να μην παρασυρθείτε από υπερβολικές αντιδράσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σκέψεις και ευχάριστη προβληματισμοί για τις αποφάσεις σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Με δυναμισμό και ευαισθησία, χωρίς επιρροές, διατηρείτε τις σωστές αποστάσεις. Στα επαγγελματικά, ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σας. Απερίσκεπτες ενέργειες δημιουργούν προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συζητήσεις που προβληματίζουν την κρίση σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Αποφασίζετε να έχετε κυριαρχικό ρόλο στις εξελίξεις αγνοώντας τις οποίες συνέπειες. Στα επαγγελματικά, οι δυσκολίες παραμερίζονται, ώρα για καταξίωση και αναγνώριση. Γυναικείο πρόσωπο δημιουργεί αναταραχή με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προμηνύεται νέα σχέση με προοπτική εξέλιξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Αποφάσεις και κινήσεις που δημιουργούν μικρά προβλήματα στο οικείο περιβάλλον. Στα επαγγελματικά, αναγνωρίζεται η αξία σας και εισπράττετε εμπιστοσύνη. Δύσκολες καταστάσεις και εμπόδια με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πρόσωπο αποκαλύπτεται για να σας ανανέωση ερωτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δημιουργικότητα και επιτυχία σε νέες δράσεις με άμεσο αποτέλεσμα. Στα επαγγελματικά, σκέψεις για εύκολες λύσεις ελλοχεύουν σοβαρούς κινδύνους Προγραμματίζεται ένα μικρό ταξίδι αναψυχής με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανέμελες καταστάσεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αλλάζετε στόχους πιο προσεγγίσιμους και προσιτούς. Στα επαγγελματικά, ασχολείστε παθιασμένα με υπερβολές και μεγαλεπήβολα σχέδια. Υπεραναλύετε τις καταστάσεις με καλή επικοινωνία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αντιλαμβάνεστε και προλαμβάνετε καταστάσεις που δημιουργούνται από αντιζηλία

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Το τέλος μιας εποχής είναι γεγονός, καιρός για αποδοχή. Στα επαγγελματικά, έχετε αμελήσει τις υποχρεώσεις σας και αυτό σχολιάζεται αρνητικά. Αλλαγές που φοβίζουν θα αποδειχθούν λυτρωτικές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σκέψεις για πισωγύρισμα τέλος.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Δύσκολες καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Στα επαγγελματικά, η φιλοδοξία και η ματαιοδοξία σάς εμποδίζουν να διακρίνετε τα εμπόδια. Ξεκαθαρίσματα και σημαντικές επαφές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, το ρίσκο είναι μία επιλογή που σας δικαιώνει.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ