close search results icon

Τα ζώδια την Πέμπτη

Τα ζώδια την Πέμπτη

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία. Προσαρμόζεστε στη νέα καθημερινότητα. Στα επαγγελματικά, θαρραλέες δράσεις, οι οποίες προκαλούν θετικές αποφάσεις. Εκνευρισμός για τις μη αποδεχόμενες ιδέες από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε απρόσμενη γνωριμία, που προκαλεί έντονα συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή. Αγχωτικά οικονομικά ζητήματα στο προσκήνιο. Στα επαγγελματικά, ανασύνταξη δυνάμεων και επιβολή τρόπου εργασίας. Μάταιες προσπάθειες να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ευχάριστη γνωριμία με έντονο αισθησιασμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Αρη. Προσπάθεια εύρεσης λύσεων για κοινωνικά θέματα. Στα επαγγελματικά, τολμηρές κινήσεις με έντονο ρίσκο. Απελευθερώνετε σκέψεις άκρως αντίθετες από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παθιασμένη γνωριμία, απογοητευτική κατάληξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία. Επιβάλλετε την εξουσία στους αδύναμους. Στα επαγγελματικά, εξωγενείς παράγοντες επιλύουν σημαντικά ζητήματα. Κερδίζετε τις εντυπώσεις, αλλά όχι και το σεβασμό από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι επιλέγετε να ενδώσετε σε λάθος πρόσωπο.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή. Ασκείτε πίεση με επιτακτική μορφή. Στα επαγγελματικά, πρωτοβουλίες με σκοπό την αποκατάσταση της ισορροπίας. Διάθεση και δράση για αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι επιδιώκετε προσέγγιση με ακατάλληλο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Αρη. Ολοκληρώνετε παρελθοντικά ζητήματα. Στα επαγγελματικά, συνεργασίες με πρόσωπα εμπιστοσύνης. Αφιερώνετε χρόνο και αφήνετε τις πρωτοβουλίες στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι φροντίζετε να απομονωθείτε από τις περίπλοκες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία. Απολογισμός και καταμερισμός ευθυνών. Στα επαγγελματικά, ειδήσεις χωρίς προοπτική σε ένα αχανές πλάνο. Κινήσεις που δημιουργούν κενό σε εσάς και το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δυσάρεστες θα είναι οι εξελίξεις από κατά τα άλλα ελπιδοφόρες προσδοκίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή. Διαδικασία προετοιμασίας για επανεκκίνηση. Στα επαγγελματικά, ανταποκρίνεστε υπέρ το δέον σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Αισθησιασμός με λάθος έκφραση στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, όμορφες επικοινωνίες καταλήγουν σε ολέθριο λάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Αρη. Πιθανές απώλειες σε υλικό επίπεδο. Στα επαγγελματικά, νέα γεγονότα με θετικές συνέπειες. Κρύβετε καταστάσεις και προβλήματα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με δυναμισμό αποκτάτε την επιθυμητή αναγνώριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία. Νέο ξεκίνημα, νέα δεδομένα με μαχητικότητα. Στα επαγγελματικά, πιθανές μετακινήσεις για ολοκλήρωση συμφωνιών. Διευρυμένες διαφωνίες και εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κυκλοθυμικές αντιδράσεις απογοητεύουν αξιόλογο πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή. Πρωτοβουλίες που προκαλούν αντίδραση. Στα επαγγελματικά, προβάλλετε την επικοινωνία ως μέσο πίεσης. Απερίσκεπτες ενέργειες προκαλούν αντιδράσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απομακρυσμένη επικοινωνία, επικίνδυνη γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Αρη. Αντιδράτε με δυναμισμό στην καταπίεση. Στα επαγγελματικά, αξιοθαύμαστες και αποτελεσματικές θα είναι οι δράσεις. Προκλητική και αναίτια απομόνωση από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέο ξεκίνημα με δυναμικό πρόσωπο.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ