close search results icon

Τα ζώδια την Πέμπτη

Τα ζώδια την Πέμπτη

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Τα γραφειοκρατικά σας θέματα λύνονται εύκολα και δεν αποκλείεται καθόλου να ανανεώσετε τον τεχνολογικό εξοπλισμό του γραφείου ή του σπιτιού σας. Θα καταφέρετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλύτερη συναισθηματική σας επένδυση σήμερα είναι ο σύντροφός σας ή το πρόσωπο που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ο έρωτας ξαναφουντώνει και θα περάσετε όμορφες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στεναχωριέστε βλέποντας κάποιους που δεν έχουν ούτε τη μισή από τη δική σας αξία να ανεβαίνουν ιεραρχικά, ενώ εσείς μένετε στάσιμοι. Κι όμως, η αξία σας αναγνωρίζεται και καταξιώνεστε επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοούνται οι ξένες γλώσσες και τα νομικά θέματα σήμερα. Γραφειοκρατικά ζητήματα επιλύονται γρήγορα και εύκολα, ενώ το μεγάλο σας ατού είναι η ικανότητα να συνδυάζετε τη θεωρία με την πράξη.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να εγκαταλείψετε την υπερηφάνεια σας και να γίνετε λίγο πιο ταπεινοί, γιατί οι άλλοι έχουν αρχίσει και αποφεύγουν να σας πλησιάσουν. Οικονομική επιτυχία από αγοραπωλησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επικοινωνιακή σας άνεση θα φέρει καλή συνεννόηση με τους συνεργάτες σας και η καλή συνεννόηση θα φέρει επιτυχίες στις επιδιώξεις και στα πιο μακροπρόθεσμα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Διαπληκτισμοί και διαφωνίες με το ταίρι σας υπονομεύουν την καλή λειτουργία της σχέσης. Εμμονες ιδέες σας κατατρέχουν και γίνεστε κτητικοί και ζηλιάρηδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα επενδύσετε συναισθηματικά στον σύντροφό σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να γίνετε γονείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υποχρεωθείτε να πείτε κάποια «κατά συνθήκην ψεύδη», προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδιά σας που φαίνεται να έχουν τελματώσει. Από σήμερα και μετά θα μάθετε τι σημαίνει αποταμίευση. Οικονομική στεναχώρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάζετε τις βάσεις για καινούρια ξεκινήματα στις δουλειές αλλά και στις συνεργασίες. Ανοίγεται ένας νέος κύκλος επαγγελματικής και συναισθηματικής ζωής σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η στενομυαλιά σας και η μονολιθικότητά σας θα βάλει σε κίνδυνο τη σχέση σας, ακόμα και εκείνες που έχουν

δώσει τα διαπιστευτήριά τους σε βάθος χρόνου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ενστικτώδης ικανότητά σας να πιάνετε το σφυγμό των καταστάσεων θα σας δώσει τη δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας και φυσικά να έχετε και τα ανάλογα οικονομικά κέρδη.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ