close search results icon

Τα ζώδια την Πέμπτη

Τα ζώδια την Πέμπτη

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Δίπλα σας βρίσκεται μια εξαιρετική ομάδα εργασίας, που μαζί θα φτάσετε στους στόχους σας μια ώρα αρχύτερα. Πρόσωπα κύρους, δε, είναι ταγμένα με την πλευρά σας και τα σχέδιά σας προωθούνται.

ΤΑΥΡΟΣ: Συζητάτε ένα νέο πλάνο δράσης με τους συνεργάτες σας, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι σας μέσα από πιο δημιουργικές και εποικοδομητικές διαδικασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να αποφύγετε κάθε τι που έχει σχέση με τον καλλωπισμό και την αλλαγή της εμφάνισής σας, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα δικαιώσει τις προσδοκίες σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μην ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αξιοποίηση κάποιου περιουσιακού σας στοιχείου ή ενός παλαιού αντικειμένου θα αποδώσει ικανοποιητικά κέρδη. Δέχεστε μεγάλη πίεση στα οικονομικά σας, γι’ αυτό και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων.

ΛΕΩΝ: Κανείς από τους συνεργάτες σας ή συνεταίρους δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει τους τρελούς σας ρυθμούς. Και επιπλέον φαίνεται ότι με την κωλυσιεργία τους σαμποτάρουν ή καθυστερούν τις προσπάθειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε μία τάση να δίνετε σημασία στα ψέματα που λέγονται για σας, είτε στο κοινωνικό είτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Να γνωρίζετε όμως ότι η ευθιξία δεν αφορά όλους.

ΖΥΓΟΣ: Πολλές οι υποχρεώσεις σας σήμερα, θα νιώσετε μεγάλη πίεση. Παρ’ όλα αυτά, θα βρείτε την κατάλληλη βοήθεια για να διευθετήσετε ένα μεγάλο μέρος τους κι έτσι θα ξαλαφρώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι κρίσιμη η ημέρα για τα αισθηματικά σας και είναι απαραίτητο να καταλάβετε γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν. Ενα ξεκαθάρισμα στις σταθερές σχέσεις θα βοηθούσε στη θετική εξέλιξή τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν θα σας πτοήσει μια μικρή πτώση στα επαγγελματικά. Ούτε τα οικονομικά θα πάνε πίσω, σε βαθμό που να μη μαζεύονται. Μια συνεργασία ξεκινά, για να κάνει καλό στη φήμη σας. Οχι όμως και στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματία, έτσι ώστε με στρατηγικό τρόπο να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας από άδικους εργοδότες. Δεν θα ήταν, δε, κακό να αναζητήσετε άλλες πηγές εσόδων, που θα σας δώσουν μικρές ανάσες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανατροπές στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα ήταν σώφρον να μην εμπλέκετε τα προσωπικά σας στα επαγγελματικά και να σκέφτεστε πριν δράσετε, αν θέλετε η κατάσταση να είναι υπέρ σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι δικοί σας άνθρωποι είναι κοντά σας για να παρέχουν προστασία από τις κακοτοπιές. Εσείς όμως μην επαναπαύεστε σ’ αυτό, ούτε και να εξαρτάσθε από τη γνώμη τους.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ