close search results icon

Τα ζώδια την Τετάρτη

Τα ζώδια την Τετάρτη

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Με αποφασιστικότητα ανοίγετε συζητήσεις και βλέπετε και την αντίθετη όψη. Στα επαγγελματικά, ολοκληρώνονται εκκρεμείς καταστάσεις προς όφελός σας. Διασκέδαση και ταξίδια με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους έρχονται εξελίξεις από πρόσωπο που δεν περίμεναν να εκδηλωθεί.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ασχολείστε με το να βελτιώσετε αισθητά τον εαυτό σας. Στα επαγγελματικά, αναθεωρείτε σκέψεις που στην πράξη χωλαίνουν. Εκδηλωτικοί σε λόγια και πράξεις απέναντι στο ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, πιθανή επανασύνδεση με καυτό σας πόθο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Σημαντικές αποφάσεις που βρίσκουν αντιδράσεις από την οικογένειά σας. Στα επαγγελματικά, αισιόδοξο κλίμα επικρατεί μετά τα ξεκαθαρίσματα με συναδέλφους. Με θέληση και υπομονή ξεπερνάτε τα προβλήματα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, ακόμα μία επιστροφή, ίσως η καλύτερη επιλογή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Πείθετε να περάσετε τις προτάσεις σας στους άλλους γύρω σας. Στα επαγγελματικά, η δημιουργικότητα είναι το προσόν στο οποίο υποκλίνονται όλοι. Προσπαθείτε να κρατήσετε τη σχέση σας με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα αρχή με το πρόσωπο που επιθυμούν.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Παραδέχεστε τα λάθη σας και ισορροπείτε τις σχέσεις σας. Στα επαγγελματικά, όλα θα εξαρτηθούν από την οικονομική διαχείριση. Διεκδικείτε με αποφασιστικότητα όσα περισσότερα μπορείτε από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, αμοιβαία ερωτική έλξη με εντυπωσιακό πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Υπερβάλλετε για τους ανθρώπους γύρω σας και αδικείτε τις προσπάθειές σας. Στα επαγγελματικά, παίρνετε σκληρές αποφάσεις και δημιουργείτε ισχυρές βάσεις. Οι διαφορές με το ταίρι σας δίνουν ευκαιρία σε τρίτο πρόσωπο. Για τους ελεύθερους, απρόσμενη ερωτική προσέγγιση.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Εκφράζετε τις ικανότητές σας και προκαλείτε το θαυμασμό. Στα επαγγελματικά, νέο ελκυστικό άνοιγμα με θετικές απαντήσεις. Αναγνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι το ταίρι σας για εσάς. Τους ελεύθερους γοητεύει πρόσωπο που δεν εμπιστεύονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Νέες βάσεις, πιο σταθερές και ελπιδοφόρες για μελλοντικά σχέδια. Στα επαγγελματικά, ευνοούνται οι τολμηροί που έχουν προσδοκίες. Προκαλείτε ηρεμία και νέα πορεία με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, ήρθε η ώρα να πάρουν την πρωτοβουλία για το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ευχάριστες συναντήσεις και τάσεις να δημιουργήσετε όμορφο κλίμα και μικρές εκπλήξεις. Στα επαγγελματικά, αισθάνεστε ανασφαλείς για τις εξελίξεις που έρχονται. Απομακρυνθείτε από καταστάσεις που πληγώνουν το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, συναισθηματικές ανάγκες οδηγούν σε λάθος επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και διάθεση δημιουργείτε καταστάσεις διασκέδασης. Στα επαγγελματικά, ο παρορμητισμός και οι βιαστικές κινήσεις δημιουργούν παρεξηγήσεις. Δυσάρεστες ειδήσεις σάς αναστατώνουν με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, πάθος, έρωτας και αύριο το εξετάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα για μελλοντικές επενδύσεις. Στα επαγγελματικά, ευνοούνται νέες συνεργασίες ή νέες οικονομικές συμφωνίες. Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις επιβαρύνουν το κακό κλίμα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, σκέψεις και πράξεις χωρίς ενοχές.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Στροφή προς την οικογένεια και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, λάθη του παρελθόντος εμφανίζονται και δημιουργούν παρεξηγήσεις. Κλείνετε τα αφτιά και δείχνετε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι μπλέκουν τα συναισθηματικά στον επαγγελματικό χώρο.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ