close search results icon

Τα ζώδια την Τετάρτη

Τα ζώδια την Τετάρτη


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Με στενάχωρες ειδήσεις από κοντινά σας πρόσωπα αρχίζει η εβδομάδα. Στα επαγγελματικά, με συνοπτικές διαδικασίες προσπερνάτε μικρά εμπόδια. Εκφράζεστε για τους προβληματισμούς σας, με ανταπόκριση από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι μένετε απόμακροι από αγχωτικές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Με προτεραιότητα το θέλω σας, προσπερνάτε καταστάσεις και πετυχαίνετε το στόχο σας. Στα επαγγελματικά, αναλαμβάνετε την ευθύνη για τις προτάσεις σας με επιτυχία. Σταθερότητα και ρουτίνα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ελκύετε τα λάθος πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ρουτίνα και καθημερινότητα δεν σας αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Στα επαγγελματικά, οι διαφωνίες σάς αποπροσανατολίζουν από τη σωστή σε λάθος κατεύθυνση. Αυξημένες υποχρεώσεις προκαλούν εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κρυφό ενδιαφέρον από εργασιακό περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Πρέπει να δράσετε άμεσα για να αλλάξετε το κλίμα υπέρ σας. Στα επαγγελματικά, αναγνωρίζεται η προσήλωσή σας σε ό,τι κάνετε. Δύσκολες και άσχημες καταστάσεις έχουν δημιουργηθεί με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πισωγυρίσματα σας κρατούν μακριά από τον έρωτα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Με υπερβολές στις κινήσεις σας, επιβεβαιώνετε την ανοδική σας πορεία. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις μικρές διαφωνίες να μην επεκταθούν. Ο εγωισμός σας δημιουργεί δυσαρέσκεια στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δέσμευση ή φλερτ ένα δίλημμα που σας αναστατώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Αναθεωρείτε τις θέσεις σας και δημιουργείτε νέες προσδοκίες στο περιβάλλον σας. Στα επαγγελματικά, σταθερή πρόοδος με μικρά βήματα. Εγκαταλείπετε ή ανανεώνετε τη σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας σε λάθος πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ανανεώνεστε μέσα από την οικογένεια και τα οικεία σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, με την προσωπικότητά σας δημιουργείτε νέες ευκαιρίες. Οι ελεύθεροι, σας προσεγγίζουν πρόσωπα εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Εμφανίζονται εμπόδια που λύνονται μόνο με καθαρό μυαλό. Στα επαγγελματικά οριστικοποιείτε εκκρεμότητες και δρομολογείτε νέες καταστάσεις. Αντιμετωπίζετε με ρεαλισμό τις καταστάσεις και κατανοείτε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απομακρυσμένη επικοινωνία μετατρέπεται σε ερωτική επαφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Εχετε ανάγκη να προκαλέσετε την ενθάρρυνση από τρίτα πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, γίνονται επαφές θετικές για εσάς. Εκφράζεστε παράτολμα και χάνετε τον έλεγχο από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες γνωριμίες και έντονο φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Κινηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις, η αδράνεια θα σας κοστίσει. Στα επαγγελματικά, διαφορετικές γνώμες επηρεάζουν τον τρόπο που θα λειτουργήσετε. Ηρεμία που μυρίζει μπαρούτι από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή επανασύνδεση μέσα από απρόβλεπτες συγκυρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Στα δικά σας χέρια η κατάσταση, μετά τις αποκαλύψεις που έρχονται. Στα επαγγελματικά, μένετε απόμακρη σε άσκοπες συζητήσεις. Πάθος, καυτές στιγμές και ανατρεπτικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσεγγίζετε διακριτικά το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Με υπομονή και επιμονή βρίσκετε λύση σε σημαντικά προβλήματα. Στα επαγγελματικά, σε ό,τι δεν λύνεται συμβιβάζεστε για αποφυγή εμποδίων. Εκφράζεστε με συναισθηματική ρομαντική συμπεριφορά προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αρχή για νέο δεσμό με προοπτικές.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ