close search results icon

Τα ζώδια την Τετάρτη

Τα ζώδια την Τετάρτη

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Αρη επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή σας. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε αντιπαραθέσεις που προκαλούν διαμάχες. Τάσεις επιβολής προκαλούν εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιθετική συμπεριφορά δημιουργεί στενάχωρες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη επιτρέπει στις υποχρεώσεις να προκαλούν αναστάτωση. Στα επαγγελματικά, ευθύνες που επηρεάζουν την ψυχολογία σας. Προκύπτουν αντιπαραθέσεις χωρίς επιπτώσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανές διαφωνίες ενεργοποιούν δεύτερες ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη δημιουργεί ανασφάλειες και θολή κρίση. Στα επαγγελματικά, οικονομικές συζητήσεις παραφράζονται και σας αγχώνουν. Απωθημένα του παρελθόντος προκαλούν εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή ερωτική επαφή με επίμονο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα προκαλεί αντιδράσεις που σας προβληματίζουν. Στα επαγγελματικά, ιδιαίτερη προσοχή σε περίεργες προσεγγίσεις. Οι ανασφάλειες χωλαίνουν τις σκέψεις σας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι απομονώνεστε για να ανανεωθείτε.

ΛΕΩΝ: Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα φέρνει νέα γεγονότα που ξαφνιάζουν. Στα επαγγελματικά, συνεχίζονται τα σχέδια βάσει προγραμματισμού. Δυναμώνουν τα συναισθήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι επικεντρώνεστε και διεκδικείτε συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα προκαλεί αμήχανες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, υλοποιούνται στόχοι με θετικό αντίκτυπο. Εξετάζετε κάθε λεπτομέρεια προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενες καταστάσεις με όμορφες εκπλήξεις.

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη γιγαντώνει καταστάσεις με απρόσμενες εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, διορθώνονται προβληματικές συνεργασίες. Συζητήσεις που χαλάνε τη διάθεση στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα ερωτική προσέγγιση σας ανεβάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη επαναφέρει την ψυχραιμία και τη λογική. Στα επαγγελματικά, νέες συνεργασίες προκαλούν πολλές προσδοκίες. Ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρορμητικές κινήσεις αλλάζουν τη ρουτίνα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Αρη αφυπνίζει ταλέντα ξεχασμένα. Στα επαγγελματικά, δημιουργία και ευρηματικότητα ανταποδίδονται. Εκφράζετε έντονα συναισθήματα για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αναστατώνεστε από προσέγγιση στον επαγγελματικό χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στρέφει τα γεγονότα προς το συμφέρον σας. Στα επαγγελματικά, απόψεις που εντυπωσιάζουν το σύνολο. Κακή συνεννόηση και λάθος συμπεράσματα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι προκαλείτε καταστάσεις που χειρίζεστε δύσκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σάς βοηθάει να αποφύγετε αντιδράσεις με εκνευρισμό. Στα επαγγελματικά, οργανώνεστε και ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις. Διαφωνίες για κοινές δράσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι προκαλείτε επιθυμίες χωρίς συναισθηματικό δέσιμο.

ΙΧΘΥΕΣ: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μεγεθύνει τα ασήμαντα γεγονότα. Στα επαγγελματικά, δίνετε υποσχέσεις που σας προβληματίζουν. Σας βάζει σε σκέψεις η συμπεριφορά από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αρνητικές αντιδράσεις σε επίμονες προσεγγίσεις.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ