close search results icon

Τα ζώδια την Τετάρτη

Τα ζώδια την Τετάρτη

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Αναπολείτε καταστάσεις χωρίς όμως συναισθήματα. Στα επαγγελματικά, αναθεώρηση σκέψεων σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Διευρύνετε τον κοινωνικό κύκλο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν έντονη κινητικότητα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Περίπλοκες αντιδράσεις λόγω της εναλλασσόμενης διάθεσής σας. Στα επαγγελματικά, ξαφνικές θα είναι οι ειδήσεις που προκαλούν ανακούφιση. Απολαμβάνετε τον έντονο αισθησιασμό από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι κάνουν διάφορες σκέψεις και απερίσκεπτες ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Ειδήσεις που προκαλούν συναισθήματα πόνου. Στα επαγγελματικά, απίθανες συγκυρίες σάς βγάζουν στο προσκήνιο. Οι κρυφές δράσεις αποκαλύπτονται και δημιουργούνται διαμάχες με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, ενέργειες άκομψες, που αναστατώνουν τον περίγυρό τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Αρη. Σημάδια σημαντικών εντάσεων. Στα επαγγελματικά, ορθές αποφάσεις που δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα. Βεβαιότητα για ανύπαρκτα στοιχεία που καταδικάζουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι διευρύνουν τις αποδοκιμασίες απέναντι σε πρόσωπο που τους προσεγγίζει.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Εκφράσεις που προκαλούν αντιδράσεις. Στα επαγγελματικά, κατάλληλες συνθήκες για ολοκλήρωση συμφωνιών. Επιμονή και καταπίεση στο ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, σχέδια με δόλο που απορρίπτονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Αντιμετωπίζετε ζητήματα που επηρεάζουν την ψυχολογία σας. Στα επαγγελματικά, βρίσκετε λύσεις σε εκκρεμότητες που διαιωνίζονται. Ευνοϊκές προϋποθέσεις για καθημερινές αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι παθιάζονται με νέα γνωριμία που αποδεικνύεται ανεπαρκής.

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Συναισθηματικές εντάσεις και άδικες κρίσεις. Στα επαγγελματικά, συντονίζετε καταστάσεις που αναγάγουν τη διαστρέβλωση. Υπέροχες στιγμές και επιβεβαίωση συναισθημάτων προς το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, έντονος ερωτισμός και αδιαφορία για τις επιπτώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Αρη. Οικογενειακά ζητήματα που προκαλούν σύγχυση. Στα επαγγελματικά, διεκπεραιώνετε υποθέσεις που διαχειριστήκατε λανθασμένα. Χειριστική διάθεση δυναμιτίζει το κλίμα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, ενδεχόμενη νέα αρχή με αξιόλογο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Απρόσμενες ευκαιρίες δημιουργούν συναρπαστικές ειδήσεις. Στα επαγγελματικά, επιτυχίες αλλά όχι οικονομικά οφέλη. Τάσεις εξουσίας απωθούν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι εκφράζονται έντονα χωρίς ανταπόκριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Εύνοια για διεύρυνση των διαπροσωπικών σχέσεων. Στα επαγγελματικά, αποφάσεις που αποβάλλουν την ανασφάλεια. Επικεντρώνεστε στα θέλω που εκφράζει το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, μάταιες προσπάθειες να βγείτε από την απομόνωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Εκπληρώνετε βαθυστόχαστα σχέδια. Στα επαγγελματικά, απερίσκεπτες ενέργειες δημιουργούν από τύχη ευκαιρίες. Εκφράζετε σκέψεις που απογοητεύουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις και ερωτοτροπούν ασυναίσθητα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Αρη. Γεγονότα τα οποία προμηνύουν επιτυχίες. Στα επαγγελματικά, απρόσμενες αλλαγές που προκαλούν ενθουσιασμό. Απομακρύνετε το ρομαντισμό και τον ερωτισμό από τη σχέση με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, τάσεις φυγής από νέα προσέγγιση.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ