close search results icon

Τα ζώδια την Τετάρτη

Τα ζώδια την Τετάρτη

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ: Η διευθέτηση κάποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων θα είναι η έγνοια σας στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Το βραδάκι ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε για να διασκεδάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα αποζητήσετε την προσοχή των άλλων διογκώνοντας τις ευαισθησίες σας και τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Η κρίση σας είναι υποκειμενική και παίρνετε «πατριωτικά» οτιδήποτε συμβαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νιώθετε μελαγχολικοί, ανασφαλείς και άτονοι. Θέλετε να απομονωθείτε και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Προσέξτε να μη λειτουργήσετε εν θερμώ, γιατί θα κάνετε λανθασμένες επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απεχθάνεστε τη μοναξιά και γι’ αυτό επιδιώκετε να βρίσκεστε συνεχώς με κόσμο. Οι φιλικές επαφές είναι έντονες και οι κοινωνικές υποχρεώσεις δίνουν και παίρνουν.

ΛΕΩΝ: Νιώθετε επιτακτική την ανάγκη να απελευθερώσετε τον αληθινό σας εαυτό και να αφήσετε στην άκρη κάθε επιτηδευμένο ύφος που αναγκάζεστε να έχετε για να κάνετε τη δουλειά σας. Η κοινωνική ζωή στο προσκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τάσεις φυγής και σήμερα. Θέλετε να ταξιδέψετε, να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα, καθώς η ρουτίνα έχει γίνει φορτική. Ωστόσο, η τάση αυτή θα είναι παροδική και δεν αξίζει να δώσετε μεγάλη σημασία.

ΖΥΓΟΣ: Περίεργα συναισθήματα, ασυνήθιστα, ξυπνούν μέσα σας και σας δυσκολεύουν να τα διαχειριστείτε. Δώστε έμφαση στη δουλειά και τις δραστηριότητές σας και μην τα αφήσετε να σας επηρεάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζηλεύετε; Νιώθετε ότι σας εξαπατά ο σύντροφός σας; Φοβάστε να μη χάσετε τη συντροφικότητα; Εχει βγει στην επιφάνεια όλο το συναισθηματικό βάρος που υπάρχει στη σχέση ή στο γάμο. Ηρεμία, ψυχραιμία. Θα περάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μικροενοχλήσεις υγείας. Κρυολογήματα, αλλεργίες καταδεικνύουν ότι ο οργανισμός σας έχει μεγάλη ανάγκη από επιπλέον φροντίδα. Ισως πάλι δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε το άγχος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εντονο το πάθος σας, αλλά εύκολα μετατρέπεται σε κτητική διάθεση απέναντι στο ταίρι σας. Σήμερα θα νιώσετε έντονα την επιθυμία να αποκτήσετε απογόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι γυναίκες της οικογένειάς σας είναι εκεί προσφέροντάς σας τη θαλπωρή της αγκαλιάς τους και τις συμβουλές τους. Εντονη η ανάγκη σας να αποτραβηχτείτε στον προσωπικό σας χώρο με αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ: Επηρεάζονται οι επικοινωνίες με άτομα του συγγενικού αλλά και του ευρύτερου περιβάλλοντός σας. Οι απόψεις που εκφράζετε καθοδηγούνται από το συναίσθημά σας και οι εντυπώσεις που αφήνετε είναι λανθασμένες.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ