close search results icon

Τα ζώδια την Τετάρτη

Τα ζώδια την Τετάρτη

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

Κριός Δώσατε μάχες με θάρρος και γενναιότητα σε επαγγελματικά θέματα που κλόνισαν συνεργασίες και σχέσεις. Από τις 20 Απρίλη θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και την υγεία σας. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας και ενεργήστε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Ο αιφνιδιασμός είναι η καλύτερη τακτική σας. Για έναν μήνα ο Ηλιος τονίζει την ανάγκη για αναγνώριση της αξίας σας από μία σημαντική σας σχέση αλλά και την αναγνώριση της δουλειάς σας.

Ταύρος Μυστικά και παρασκήνιο αποκαλύφθηκαν στον χώρο της δουλειάς, οι σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους ξεκαθαρίστηκαν και τώρα ήρθε η ώρα να γιορτάσετε τον μήνα των γενεθλίων σας. Πλέον θα έχει μεγαλύτερη σημασία να προβάλετε τα ταλέντα σας αλλά και τις επιθυμίες σας, να βάλετε όρια και να εκφράσετε την εξωστρέφειά σας. Ετοιμοι για αλλαγές εσείς οι σταθεροί του ζωδιακού.

Δίδυμοι Διεκδικείτε καλύτερες συνθήκες και μεγαλύτερη αναγνώριση στο επαγγελματικό αλλά και κοινωνικό σας κύκλο. Προσέξτε οικονομικά ζητήματα, θέματα με την εφορία και φροντίστε την υγεία σας. Ανησυχείτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάποιες φορές νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε. Ο Ηλιος στον οίκο των μυστικών σας τονίζει τις ψυχολογικές και συναισθηματικές σας ανάγκες και ανασφάλειες.

Καρκίνος Είναι σημαντικό να κινείστε ομαδικά και να ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας για να πετύχετε μεγαλύτερη στήριξη και επιτυχία, μελλοντικά σχέδια συμφωνίες και μία δεύτερη ευκαιρία περνάνε από σκοπέλους αλλά μετά τις 20 βρίσκουν τον δρόμο τους.

Λέων Από τις 20 Απριλίου και για ένα μήνα ο δικός σας κυβερνήτης Ηλιος σας βοηθά να λάμψετε με τις ικανότητες, τη δύναμη και τα ταλέντα σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό κύκλο. Προσέξτε οι γεννημένοι τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου γιατί η έκλειψη ήδη επηρεάζει το κύρος και τη φήμη σας.

Παρθένος Μετά από ένα επίπονο διάστημα ανασφαλειών και φόβου αλλά και έκτακτων εξόδων ευτυχώς από τις 20 Απριλίου και για ένα μήνα ο Ηλιος θα φωτίζει μία σημαντική δεύτερη ευκαιρία στη ζωή σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε μεγάλα project, να επικοινωνήσετε ή να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και να ανοίξετε τους ορίζοντες και τον κύκλο των γνωριμιών σας επεκτείνοντας τις ευκαιρίες και τη δράση σας. Οσοι έχετε γεννηθεί μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου προσέξτε τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας.

Ζυγός Να είστε πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και να αποφεύγετε λάθη και παγίδες στον προγραμματισμό της δουλειάς σας. Μακροχρόνια οικονομικά, κληρονομικά και οικογενειακά θέματα χρειάζονται προσοχή στην αρχή της εβδομάδας.

Σκορπιός Το επίκεντρο της ζωής των συναισθημάτων και του ενδιαφέροντος είναι οι σχέσεις σας, επαγγελματικές και προσωπικές, τις πρώτες μέρες της εβδομάδας υπάρχει κίνδυνος μία συζήτηση να σας οδηγήσει σε οριστική ρήξη και χωρισμό. Από τις 20 Απριλίου και για ένα μήνα φωτίζεται ο τομέας της συντροφικότητας και των συνεργασιών αλλά και των ισχυρών συμμάχων και υποστηρικτών.

Τοξότης Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τις πρώτες μέρες περνάνε κρίση. Φροντίστε τους γονείς και το σπίτι σας, από κει αντλείτε δύναμη και πίστη. Μετά τις 20 Απριλίου και για ένα μήνα η εργασία αλλά και οι συνήθειες της καθημερινότητας σας απασχολούν και είστε έτοιμοι για αλλαγές.

Αιγόκερως Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε νέα δεδομένα σε μία δική σας δουλειά-επιχείρηση και κάποιοι και στην ερωτική και προσωπική σας ζωή. Κεραυνοβόλες αλλαγές και ξεκαθαρίσματα οδηγούν σε απελευθέρωση για να δημιουργήσετε όσα σας κάνουν χαρούμενους. Στην αρχή της εβδομάδας θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στις διαδρομές με το αυτοκίνητο, στα ταξίδια και σε θέματα στην επικοινωνία σας.

Υδροχόος Προσέξτε ιδιαίτερα το παρασκήνιο αλλά και την ψυχολογία σας γιατί είστε έτοιμοι να κάνετε λάθη πανικού στην προσωπική-οικονομική σας ζωή. Από τις 20 Απριλίου η σχέση με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σάς απασχολούν και ετοιμάζεστε για ριζικές αλλαγές.

Ιχθύες Ξεκινάτε καινούργιες διαδρομές, αγώνες και κατακτήσεις για να πετύχετε και θα πετύχετε τα όνειρά σας. Η καριέρα, η κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση πλέον είναι στο επίκεντρο της δράσης σας, έχετε μαγνητισμό, γοητεία και ικανότητες να κερδίσετε τους γύρω. Προσέξτε μόνο οι Ιχθύες του Φλεβάρη γιατί ο Αρης πυροδοτεί άγχη και μικρές εκρήξεις. Μετά τις 20 Απριλίου συναντήσεις, ταξίδια και ο κύκλος γνωριμιών σάς ανανεώνουν και ανανεώνονται!

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ