close search results icon

Τα ζώδια την Τετάρτη

Τα ζώδια την Τετάρτη

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Θα δυσκολευτείτε να ηρεμήσετε εξαιτίας καταστάσεων που σας εκνευρίζουν, αλλά πρέπει. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, τόσο στη δουλειά όσο και στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: «Ταύροι εν υαλοπωλείω» θα είστε σήμερα, εξαιτίας γεγονότων που θα σας εξοργίσουν. Πριν έρθετε σε ρήξη με οποιονδήποτε, σκεφτείτε λίγο πιο ψύχραιμα, γιατί λύσεις υπάρχουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά μην επαναπαύεστε σ’ αυτήν. Και αφού έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τι κρύβεται πίσω από αυτό που φαίνεται, χρησιμοποιήστε το για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα νιώσετε αδικημένοι από πρόσωπα που δεν το περιμένετε και θα εξαγριωθείτε. Ωστόσο, δεν αξίζει να χαλάσετε τη διάθεσή σας για ένα γινάτι, που δεν θα σας βγάλει και πουθενά.

ΛΕΩΝ: Παίρνετε τοις μετρητοίς οτιδήποτε γίνεται γύρω σας, λες και το σύμπαν όλο περιστρέφεται γύρω από εσάς. Καλό είναι να ηρεμήσετε λίγο και να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έκανε πολύ καλό στις σχέσεις σας να μην είστε καχύποπτοι και ανασφαλείς. Ανοιχτείτε συναισθηματικά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και θα δείτε πως όταν η αγάπη μοιράζεται είναι πιο καλά.

ΖΥΓΟΣ: Βάλλεστε από διάφορες καταστάσεις και σαν να μην έφτανε αυτό, διάφορες αλλεργίες και ψυχοσωματικά προβλήματα σας χαλούν τη διάθεση και σας ανησυχούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε στην ευχάριστη θέση να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Τώρα, που αποδείξατε ότι μπορείτε να ζήσετε και χωρίς λεφτά και χωρίς σύντροφο, όλα θα είναι καλύτερα. Νέες γνωριμίες έρχονται, καθώς και εύνοια της τύχης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Περάσατε καλά μέσα στην κατ’ επιλογή απομόνωση. Ανανεωθήκατε, ξεκουραστήκατε και γαληνέψατε. Τώρα ήρθε η ώρα να ξαναμπείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης των επιδιώξεών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με άψογο τρόπο θα αντιμετωπίσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά και θα κάνετε σημαντικές συνεργασίες, που θα αποφέρουν πολλά κέρδη σε όλα τα επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επαναστατική διάθεση, φέρεστε ως αντιρρησίες συνείδησης σήμερα και είστε επιθετικοί προς όλους και όλα που αντιτίθενται στις επιδιώξεις και στα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αισθήματα φόβου σας καταλαμβάνουν σήμερα, αλλά άδικα φοβάστε. Τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα. Ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και μη σκέφτεστε άσχημα πράγματα.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ