close search results icon

Τα ζώδια την Τετάρτη 20 Μαρτίου

Τα ζώδια την Τετάρτη 20 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ: Απαντήστε θετικά σε προσκλήσεις για διασκέδαση, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και μια γνωριμία, που, αν δεν ευδοκιμήσει ερωτικά, μπορεί να σας φανεί χρήσιμη σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η κοινωνική και επαγγελματική ζωή στο προσκήνιο, καθώς δεν φαίνεται να σας αρέσει πλέον ο τρόπος που επιτηδευμένα λειτουργείτε και θέλετε να τα αλλάξετε όλα στους τομείς αυτούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενα αίσθημα απελευθέρωσης σας κατακλύζει, που σας κάνει να τολμήσετε να ονειρευτείτε, να εκφραστείτε δημιουργικά. Θα θελήσετε να ταξιδέψετε, να επιδιώξετε συναντήσεις με αγαπημένα άτομα και φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απασχολείτε τη σκέψη σας με απαισιόδοξα και ανούσια πράγματα, τη στιγμή που έχετε σε εκκρεμότητα τόσες υποχρεώσεις. Καλύτερα να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας.

ΛΕΩΝ: Ενώ νιώθετε έντονα την ανάγκη για συντροφικότητα, βγάζετε συναισθήματα ζήλιας, κτητικής διάθεσης και εξάρτησης από το αγαπημένο πρόσωπο, ώστε δεν γίνεται να αποφασίσετε τίποτα χωρίς τη γνώμη του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να προκύψουν μικροενοχλήσεις, κρυολογήματα ή η ανάγκη να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Θα δυσκολευτείτε επίσης να χειριστείτε ψύχραιμα καταστάσεις άγχους.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε γιατί το πάθος μπορεί να μετατραπεί σε κτητικότητα και η αγάπη να γίνει τόσο εγωιστική που να μην μπορεί να συνεχιστεί η σχέση σας. Το σίγουρο είναι ότι νιώθετε έντονη την ανάγκη να αποκτήσετε απογόνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τονίζεται η τάση σας να επιστρέφετε στο παρελθόν και στις ρίζες σας, αλλά και η επιμονή σας σε παρωχημένες ιδέες και αντιλήψεις, που καμία υπόσταση δεν έχουν στη σύγχρονη πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι απόψεις σας βασίζονται σε προσωπικές εκτιμήσεις και προφανώς είναι λανθασμένες. Σταδιακά, οδηγείστε σε λάθος επιλογές και τότε θα προκύψουν παρεξηγήσεις, παρερμηνείες και λανθασμένες εντυπώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα σοβαρά έξοδα και οι επενδύσεις είναι απαγορευμένα για σήμερα. Η σχέση σας με την ύλη δεν είναι ούτε ξεκάθαρη ούτε αντικειμενική. Ξοδεύετε με το ένστικτο και τις παρορμήσεις της στιγμής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενισχυμένες η υποκειμενική κρίση και η ευαισθησία. Λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα και τη διάθεση της στιγμής. Μπορεί, από την άλλη, να αποζητάτε την προσοχή των άλλων διογκώνοντας τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν ενδείκνυται η ημέρα για σοβαρές αποφάσεις, γιατί, αν λειτουργήσετε εν θερμώ, μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές. Με σωματική και ψυχολογική κόπωση σας βρίσκει η ημέρα, αλλά από αύριο θα είστε καλύτερα.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ