close search results icon

Τα ζώδια την Τρίτη

Τα ζώδια την Τρίτη

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Βάζετε τις βάσεις για αλλαγές που επιθυμείτε διακαώς. Στα επαγγελματικά, έρχονται αποκαλύψεις που ευνοούν την εξέλιξή σας. Απολαμβάνετε τις ερωτικές προθέσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι με θάρρος διεκδικούν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Αφήνετε πίσω τις διαφωνίες και βλέπετε αισιόδοξα το μέλλον. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε τις συνεργασίες προς κοινό όφελος. Ερωτική πανδαισία και όμορφες αλλαγές από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, αδιάφορες γνωριμίες του παρελθόντος κινούν το ενδιαφέρον τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αλλάζει ευχάριστα η διάθεσή σας και προσαρμόζετε το πρόγραμμά σας. Στα επαγγελματικά, πρόσωπο με κύρος αναλαμβάνει να λύσει τα προβλήματα. Μόνο με πράξεις και όχι με λόγια κρατάτε το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, επιπόλαιες καταστάσεις χωρίς ουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Σκέψεις διασκέδασης και δημιουργική δράση. Στα επαγγελματικά, συνεχίζονται έντονα οι επιβραβεύσεις για τις επιτυχίες σας. Βρίσκετε εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία που προμηνύει νέο έρωτα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Εχει έρθει η ώρα να κινηθείτε δυναμικά προς την κορυφή. Στα επαγγελματικά, νέα περίοδος δοκιμασιών με επιπλέον υποχρεώσεις αρχίζει. Περιμένετε μάταια απαντήσεις που θα σας πείσουν από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, ευνοϊκές συνθήκες για επανασύνδεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Στροφή προς την οικογένεια και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, λάθη του παρελθόντος εμφανίζονται και δημιουργούν παρεξηγήσεις. Κλείνετε τα αφτιά και δείχνετε αμέριστη εμπιστοσύνη στο ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, μπλέκονται τα συναισθήματα στον επαγγελματικό τους χώρο.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Αναθεωρείτε καταστάσεις και αλλάζετε στόχους. Στα επαγγελματικά, απερίσκεπτες κινήσεις δημιουργούν μικρά προβλήματα και παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Κάνετε νέα αρχή και χτίζεται νέες βάσεις στη σχέση με το ταίρι σας. Τους ελεύθερους γοητεύει πρόσωπο άκρως αντίθετο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Πρωτοβουλίες και σχεδιασμός δείχνουν νέα κατεύθυνση. Στα επαγγελματικά, διαφωνίες και διενέξεις με σκληρές αποφάσεις. Ακούτε προσεκτικά και μην παρανοείτε τις προθέσεις και τις επιθυμίες από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, αισιόδοξα μηνύματα τους παρασύρουν σε ερωτικά ταξίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οικονομικά ανοίγματα σας προβληματίζουν για τη διεκπεραίωσή τους. Στα επαγγελματικά, σημαντική γνωριμία αναβαθμίζει το προφίλ σας. Δύσκολα μπορούν να λυθούν κάποια από τα προβλήματα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία και περίπλοκες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Συναισθηματικές αναταραχές τρίτων προσώπων θα σας απασχολήσουν έντονα. Στα επαγγελματικά, στοχεύετε στη λάθος πλευρά. Ισορροπία και ησυχία απολαμβάνετε με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, πιθανή επανασύνδεση με προοπτικές επισημοποίησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Βάζετε σε σωστή σειρά τις προτεραιότητες και τις υποχρεώσεις. Στα επαγγελματικά, κάνετε τα πάντα για την επιτυχία των στόχων σας. Δημιουργείτε εντυπωσιακό ερωτικό σκηνικό για το ταίρι σας. Τους ελεύθερους προσεγγίζει πρόσωπο από τον επαγγελματικό χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Απολαμβάνετε την αναγνώριση και την επιθυμία των οικείων σας. Στα επαγγελματικά, αποφύγετε δεσμεύσεις που στο μέλλον θα σας εγκλωβίσουν. Διαφωνίες και γκρίνιες σήμερα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι απομακρύνονται από καταστάσεις που τους ταλαιπωρούν.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ