close search results icon

Τα ζώδια την Τρίτη

Τα ζώδια την Τρίτη

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δραστηριότητες που τροφοδοτούν τη φαντασία και την αίσθηση του μυστηρίου. Στα επαγγελματικά, η πίστη σε κάποιους στόχους σας ανθεί. Δίνεται χρόνο στο ταίρι σας προκειμένου να σας επιβεβαιώσει τα συναισθήματά του. Οι ελεύθεροι, χαλαρή προσέγγιση χωρίς περιττές ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δίνετε περισσότερη προσοχή στη διαίσθηση και την προαίσθησή σας. Στα επαγγελματικά, συγκινητικό πνεύμα αποδοχής και υποστήριξης στις κινήσεις σας. Ασκείτε πίεση προκειμένου να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι λειτουργείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Η πνευματική και συναισθηματική σας πλευρά αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Στα επαγγελματικά, με εμπνευσμένη ευρηματικότητα θα αντεπεξέλθετε σε πρακτικά θέματα. Στα χέρια σας η εξέλιξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία, πολλά υποσχόμενη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Επιστροφή σε δραστηριότητες που ενθαρρύνουν την έκφρασή σας. Στα επαγγελματικά, εντάσεις που καλό είναι να αποφύγετε. Φροντίζετε τις ανάγκες που έχει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι βάζετε τέλος στην απαισιοδοξία.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν υπάρχει διαφυγή από το δρόμο της σκληρής δουλειάς. Στα επαγγελματικά, επικεντρωθείτε στο καθήκον σας και μην παρασύρεστε από επιπολαιότητες. Λύνετε σημαντικά προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αντιστέκεστε και δίνετε προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Εκφράζεστε δημιουργικά αξιοποιώντας τα ταλέντα σας. Στα επαγγελματικά, επιβραβεύεστε για τη σκληρή σας δουλειά. Συναισθήματα και ρομαντισμός σάς ενώνουν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες γνωριμίες προκαλούν μικρές αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μη φοβάστε την αποτυχία όταν η αλλαγή φαίνεται τόσο καλή. Στα επαγγελματικά, υιοθετείτε διαφορετική στρατηγική για να αντιμετωπίσετε άσχημες συμπεριφορές. Δίνετε την απαιτούμενη προσοχή στους προβληματισμούς που έχει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιπόλαιες κινήσεις πληγώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις που εγκυμονούν κινδύνους. Στα επαγγελματικά, βρίσκεστε στο μεταίχμιο και περιμένετε χωρίς να είστε έτοιμοι να αποφασίσετε. Αποφεύγετε συζητήσεις που οδηγούν σε ρήξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μπερδέματα που δεν εξηγούνται εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Παρακάμπτετε σημερινές υποχρεώσεις με σκοπό τη διασκέδαση. Στα επαγγελματικά, ευνοούνται οι κινήσεις με οικονομικό αντίκτυπο. Προχωράτε αργά και μένετε προσηλωμένοι στο στόχο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, λίγο υπομονή ακόμα και έρχονται αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Νέες ευκαιρίες που τις αντιμετωπίζετε φιλόδοξα και με δυναμισμό. Στα επαγγελματικά, μην παρασυρθείτε από αρνητικά σχόλια. Προσπαθείτε να επαναφέρετε την ηρεμία με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κινήσεις χωρίς υποχρεώσεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Υπάρχει ακόμα δρόμος για την ολοκλήρωση του στόχου, παρά την ικανοποιητική πορεία σας. Στα επαγγελματικά, επικεντρώνεστε στη δουλειά σας και περιμένετε τις αποφάσεις. Σκέψεις για εκδρομή με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή νέα γνωριμία, αινιγματική και ενθουσιώδης.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Δύσκολη επικοινωνία και ειρωνικά σχόλια με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, με σοβαρότητα αντιμετωπίζετε τη χαλαρή διάθεση συναδέλφων. Βελτιώνετε η συμπεριφορά και εισπράττετε συναισθήματα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δεν είναι ώρα για σοβαρές αποφάσεις, απλά διασκεδάστε.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ