close search results icon

Τα ζώδια την Τρίτη

Τα ζώδια την Τρίτη

Κριός: Εντονη η διαίσθησή σας, φέρνει εμπνευσμένες ιδέες για τα σχέδιά σας και την εξέλιξή τους. Δώστε σημασία στα ένστικτά σας, γιατί σήμερα λειτουργούν εξαιρετικά θετικά προς εσάς. Μία ιδέα σας βρίσκει ανταπόκριση και πρακτική εφαρμογή.

Ταύρος: Καινούργιες γνωριμίες διευρύνουν τους ορίζοντές σας και προσθέτουν με την εμπειρία τους κάτι παραπάνω στις γνώσεις σας. Καινούργιες ιδέες κάνουν την εμφάνισή τους στο μυαλό σας και τις θέτετε υπό συζήτηση στους συνεργάτες σας, οι οποίοι ενθουσιάζονται.

Δίδυμοι: Τα προσωπικά ευνοούνται πολύ. Οι αισθηματικές σχέσεις αρχίζουν να καλυτερεύουν τόσο ως προς την ανταλλαγή συναισθημάτων όσο και ως προς το ερωτικό αλισβερίσι. Φίλοι, γνωστοί και γενικότερα το κοινωνικό περιβάλλον είναι με το μέρος σας.

Καρκίνος: Θα είστε σε θέση να ξέρετε εκ των προτέρων την έκβαση των προσπαθειών σας, γιατί λειτουργούν άψογα η διαίσθηση και η διορατικότητά σας. Σε ό,τι κι αν αφορούν οι βλέψεις σας, θα τα καταφέρετε περίφημα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σε εξαιρετικό κλίμα.

Λέων: Οι φιλικές σας σχέσεις στο προσκήνιο. Θέματα μέσα σε παρέες προκύπτουν και το φιλικό σας περιβάλλον είναι πάντα πρόθυμο να συνδράμει τις προσπάθειές σας. Η συμμετοχή σας μάλιστα σε ομάδες με κοινές ιδέες, ιδανικά και επιδιώξεις θα συμβάλει ακόμα περισσότερο στην άνοδό σας.

Παρθένος: Ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων παρουσιάζονται και σας αναστατώνουν. Ισως θα πρέπει να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας για να τα λύσετε, αλλά κα για να κατανοήσετε λίγο περισσότερο τι ζητά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ζυγός: Ενα θέμα που έχει να κάνει με σχέδιά σας για το άμεσο μέλλον σήμερα βρίσκει λύση, αλλά και δυνατότητες να προεκταθεί και να γίνει πιο λειτουργικό και ευέλικτο. Μία καλή οικονομική ευκαιρία παρουσιάζεται, αλλά να είστε επιφυλακτικοί.

Σκορπιός: Θα έχετε την ευκαιρία αλλά και την ευχέρεια να πλησιάσετε το πρόσωπο που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και να επιτύχετε να συνάψετε δεσμό μαζί του. Οσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις που έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου αποφασίζετε να τις επισημοποιήσετε.

Τοξότης: Δεν θα βρείτε καλύτερη μέρα από τη σημερινή για να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τους δικούς σας ανθρώπους. Όμορφες στιγμές στην οικογένεια σας δίνουν χαρά. Γεμίζετε τις μπαταρίες και προχωράτε ακάθεκτοι για να διεκδικήσετε την υλοποίηση των ονείρων σας.

Αιγόκερως: Θέματα της δουλειάς, κυρίως ό,τι έχει να κάνει με κάποιες χωροταξικές ανακατατάξεις που έχετε σκοπό να κάνετε, θα σας κρατήσουν απασχολημένους στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Να ακούτε όμως και το σώμα σας, όταν διαμαρτύρεται ότι κουράζεστε πολύ.

Υδροχόος: Οι ερωτικές σχέσεις περνούν μία περίοδο ανάκαμψης. Ανανεώνονται τα συναισθήματα, ενώ η ερωτική έξαψη χτυπάει κόκκινο. Οσοι βρίσκεστε σε μακροχρόνιες σχέσεις δεν αποκλείεται να θελήσετε να γίνετε γονείς. Ο προγραμματισμός αυτός μπορεί να σας φέρει μεγάλη χαρά.

Ιχθύες: Μπορεί σήμερα να αναγκαστείτε να πείτε μερικά «κατά συνθήκη» ψέματα προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας. Το πλανητικό σκηνικό σάς δίνει γλυκύτητα στο λόγο και στην έκφραση για να καταφέρετε να κάνετε αυτό που θέλετε.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ