close search results icon

Τα ζώδια την Τρίτη

Τα ζώδια την Τρίτη

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ

Θα αποζητήσετε το πατρικό σας σπίτι, αν ζείτε μακριά, ή την οικογένεια, σε μια προσπάθεια να επανασυνδεθείτε με τις ρίζες, την καταγωγή και ό,τι θέμα έχει να κάνει με αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Κακής ποιότητας επικοινωνίες φέρνουν κακής ποιότητας αποτελέσματα. Και όσο πιο κακή η ποιότητα τόσο πιο δύσκολα θα επιτευχθούν οι στόχοι και θα επιτύχετε στις επιδιώξεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύσκολο το οικονομικό σκαμπανέβασμα που περνάτε και εκνευρίζεστε πολύ. Τόσο, που δεν θα είστε σε θέση να προλάβετε ζημιές. Εμπιστευθείτε τους πιο έμπειρους από εσάς. Θα σας συμβουλέψουν σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εντονος ο συναισθηματισμός και η ευαισθησία σας σήμερα. Μπερδεύεστε, δεν ξέρετε τι να περιμένετε από τους

άλλους και κυρίως δεν ξέρετε αν πρέπει να δώσετε εσείς πράγματα στους άλλους ή όχι.

ΛΕΩΝ

Η κακή σας ψυχολογία δεν θα σας αφήσει το περιθώριο να ηρεμήσετε μέσα σας, γι’ αυτό και η μέρα είναι γεμάτη

εντάσεις, αντιπαραθέσεις, διαπληκτισμούς και ρήξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα χρειαστεί να πείτε μικρά ή μεγάλα ψέματα, προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας. Να είστε όμως προετοιμασμένοι ότι μπορεί και σεις να ακούσετε ψέματα και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε.

ΖΥΓΟΣ

Απογοητεύεστε και φτάνετε στα άκρα, καθώς θεωρείτε ότι δεν εκτιμώνται οι ικανότητές σας. Πριν υποβάλλετε την παραίτησή σας, σκεφθείτε λίγο καλύτερα τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό που φαίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο,τι κι αν συμβαίνει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, όσο κι αν πιέζεστε

από την καθημερινότητα και τους συνεργάτες, να θυμάστε ότι η φυγή δεν είναι λύση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περίεργες και ασυνήθιστα κακές σκέψεις κάνετε και μια εμμονή σάς έχει καταλάβει ότι κάποια γυναίκα προσπαθεί να σας βλάψει. Αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, απλά είναι δικές σας φοβίες που βγαίνουν στην επιφάνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια συνεργασία σας έχει αρχίσει και σας ταλαιπωρεί, που σημαίνει ότι πρέπει να επιληφθείτε οπωσδήποτε, αν θέλετε να ευδοκιμήσουν τα σχέδιά σας. Οι σχέσεις επίσης στο προσκήνιο για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μικρά προβλήματα υγείας σάς ταλαιπωρούν, περισσότερο για να σας δείξουν ότι πρέπει να φροντίζετε πιο συστηματικά το σώμα και τη φυσική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενας έρωτας υπό εξέλιξη έχει απορροφήσει όλο σας το ενδιαφέρον και πάνε πίσω άλλοι, πιο καίριοι τομείς. Συνέλθετε γρήγορα, γιατί αφενός μαζεύονται υποχρεώσεις, αφετέρου δεν είναι σίγουρο ότι ο έρωτας αξίζει όσο δείχνει.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ