close search results icon

Ταξί Γιαννιτσά: "Απενεργοποιημένα" στις "πιάτσες"

Συμμετοχή την πανελλήνια απεργία της Ομοσπονδίας τους, στηρίζουν τον αγώνα όλων των κλάδων για το φορολογικό. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων είχε λάβει την απόφαση να προχωρήσει από την περασμένη Δευτέρα 4/12/23 και ώρα 5:00 π.μ. και μέχρι και την Παρασκευή 8/12 στις 5:00 π.μ. σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Όσον αφορά την Αθήνα, σε σχετική ανακοίνωση, το ΣΑΤΑ αναφέρεται στη «μεγαλειώδη πορεία, στην οποία πήραν μέρος περισσότερα από 1500 ταξί», με την οποία ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της απεργίας που προκήρυξε το Συνδικάτο.

Αφού αναφέρεται ότι η απεργία συνεχίζεται και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου (ολοκληρώνεται στις 06.00 το πρωί της Παρασκευής), σημειώνεται ότι το φορολογικό νομοσχέδιο –που έχει φέρει «στα κάγκελα» τους ελεύθερους επαγγελματίες– ψηφίζεται το βράδυ της Πέμπτης και ότι έχει προγραμματιστεί νέα πορεία με τα ταξί, με συγκέντρωση στις 17.00 μμ το απόγευμα στην συμβολή Σπ. Πάτση και Λ. Καβάλας.

«Οι ομάδες περιφρούρησης θα είναι παντού. Κανένα ταξί στους δρόμους», τονίζεται επίσης στην ανακοίνωση του ΣΑΤΑ.

Στα Γιαννιτσά, το Σωματείο Ταξί "Άγιος Χριστόφορος" προχώρησε στη συμμετοχή του στην απεργία, η οποία ήταν δυναμική και σε όλα τα σημεία στάσης των Ταξί στην πόλη. 

02-CYTrk.jpg
01-MIohp.jpg

Στήριξη δηλώνει και στον γενικότερο αγώνα και στις κινητοποιήσεις που γίνονται στην πόλη από όλους τους φορείς, ενώ θα συμμετέχει και στην προγραμματισμένη αυριανή (7/12) παράσταση διαμαρτυρίας, στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών. 

screenshot-22-G0Iwg.png





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ