close search results icon

Τεχνική και Προϊοντική ημερίδα Οικιακών Μηχανημάτων και Αντλιών Θερμότητας στα Γιαννιτσά

Χρήσιμη, με επιτυχία και άρτια οργάνωση. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Τεχνική και Προϊοντική Ημερίδα Οικιακών Μηχανημάτων και Αντλιών Θερμότητας πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά, με οικοδεσπότη το Σωματείο Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών και Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ν. Πέλλας, στη βόρεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών. 

Δείτε λεπτομέρειες από την αφίσα της ενημερωτικής ημερίδας:

438159555-929198265359784-2146084859246392645-n.jpg

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιορδάνης Σαρηπάλογλου ανέφερε διαδικτυακά το εξής:

7.jpg


"Ως πρόεδρος του Σωματείου Αδειούχων Ψυκτικών Ν. Πέλλας θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλον τον κόσμο που ήρθε στο τεχνικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Σωματείο μας, ένα σεμινάριο πολύ χρήσιμο για όλους τους ψυκτικούς. 

Βλέποντας την μεγάλη προσέλευση και το ενδιαφέρον που είχατε,  μας δίνετε δύναμη να προσπαθήσουμε για ακόμα περισσότερα σεμινάρια. 

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους παρακάτω προέδρους των ομώνυμων σωματείων Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Θεσσαλονίκης και Δυτικής Μακεδονίας".

1.jpg
2.jpg
4.jpg
3.jpg
6.jpg

Όλα οργανωμένα και περιποιημένα, ως συνηθίζουν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Σωματείου όταν διοργανώνουν πράγματα. Η ημερίδα κρίνεται επιτυχής αν μην τι άλλο και πως να μην γίνει αυτό όταν από το Άλφα έως το Ωμέγα της, είχε και τα ανάλογα της Πελλιώτικης φιλοξενίας.

8.jpg
5.jpg

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες της ενημερωτικής εκδήλωσης:







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ