close search results icon

Τελετή με ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από το 3ο "Αγαθοβούλειο" Γιαννιτσών στην Alpha Bank

Για τη δωρεά εξοπλισμού στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαζί, με στόχο την παιδεία».

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μαζί, με στόχο την παιδεία», η Alpha Bank, ξεκινώντας από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, υποστηρίζει την πρόσβαση των παιδιών στη γνώση, ενισχύοντας σχολεία με σύγχρονα συστήματα διδασκαλίας και αθλητικό εξοπλισμό.

bank3odim22.jpg
Αθλητικός εξοπλισμός το ένα μέρος της δωρεάς της Alpha bank στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών
313867793-1516657548807567-1129727344468044112-n.jpg
Διαδραστικός πίνακας, δωρεά της τράπεζας στο σχολείο

Ένα από τα σχολεία που βρέθηκαν στη "λίστα" της Alpha στην Ελλάδα, ήταν και το 3ο Αγαθοβούλειο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών. Ο εξοπλισμός εστάλη, με τους εκπαιδευτικούς και τους ανθρώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων να μένουν...άναυδοι, καθώς η αξία της δωρεάς της εφαρμογής του προγράμματος της τράπεζας αγγίζει τα 10.000 ευρώ! 

Ο ενθουσιασμός βεβαίως δεν έμεινε εκεί, καθώς μεταφέρθηκε και στα παιδιά του σχολείου, τους μαθητές και τις μαθήτριες, που είδαν τι θα έχουν από εδώ και πέρα στη διάθεση τους. 

Για το λόγο αυτό, το Σχολείο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, με το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο του Αργύριο Φλίκα, διοργάνωσαν μία τελετή, μέσα από την οποία θέλησαν να ευχαριστήσουν την τράπεζα, η οποία απέστειλε μία εκπρόσωπο της. 

bank3odim01.jpg
bank3odim05.jpg
bank3odim06.jpg
bank3odim02.jpg
bank3odim25.jpg
bank3odimdim2.jpg
bank3odim28.jpg
bank3odim23.jpg
bank3odim24.jpg

Σε μία σύντομη αλλά ουσιαστική τελετή, στην οποία χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος, η εκπρόσωπος της Alhpa Bank, η Διευθύντρια του 3ου Αγαθοβούλειου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών Φανή Παπαδημητρίου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αργύριος Φλίκας, δόθηκε αναμνηστικό ως ένα μεγάλο "ευχαριστώ" που εκφράστηκε από όλους.

Παρόντες στην τελετή ο Δήμαρχος Δήμου Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Πέλλας Αθανάσιος Επιτροπάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πέλλας Δημήτρης Στεργιούλας. 

Η εκπρόσωπος της τράπεζας, έμεινε άναυδη με την υποδοχή και την τελετή (στην οποία ακολούθησε ένας νοστιμότατος μπουφές) και όπως είπε "σε τόσα σχολεία έχει δοθεί εξοπλισμός, σε τόσα σχολεία έχουμε πάει, τέτοιο ευχαριστώ δεν έχουμε λάβει από κανέναν!". 

bank3odim04.jpg
bank3odim11.jpg
bank3odim14.jpg
bank3odim12.jpg
bank3odim07.jpg
bank3odim21.jpg
bank3odim20.jpg


















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ