close search results icon

«Τελείωσε» τον Τζουλάκη ο ΠΑΟΚ - Αναβολή εκδίκασης!

Στην αρχή, ο πρέοδρος της Επιτροπής δήλωνε πως «για λόγους αξιοπρέπειας δεν μπορεί να απέχει», ωστόσο...

Ο ΠΑΟΚ «τελείωσε» τον Νίκο Τζουλάκη από την ακρόαση, αν και αρχικά έμοιαζε ανένδοτος για λόγους αξιοπρέπειας. Εν τέλει απέχει για λόγους ευθιξίας. Αναβολή της εκδίκασης για τις 9/12, θα προεδρεύσει ο αναπληρωτής του κ.Τζουλάκη.

Εξ αρχής ο ΠΑΟΚ μπήκε με το πόδι στο... γκάζι, ζητώντας την αποχή του προέδρου της Επιτροπής, Νίκου Τζουλάκη, από την ακρόαση δεδομένης της σχέσης με τους Θεσσαλονικείς και του παρελθόντος που «κουβαλά» ο κουμπάρος του Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο ΠΑΟΚ προέταξε δύο καραμπινάτα παραδείγματα με υπογραφή Τζουλάκη (1. το φιάσκο της πολυιδιοκτησίας και 2. την κατάφορη καταπάτηση των προσωπικών δεδομένων στο δελτίο Τύπου της Επιτροπής), θέτοντας ξεκάθαρο θέμα μεροληψίας.

Το αίτημα αποχής ήταν επί της ουσίας μία πρώτη σύσταση από πλευράς ΠΑΟΚ, κάνοντας σαφές πως σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουν σε αίτημα εξαίρεσης του κουμπάρου του Αυγενάκη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως είχε η αντιμέτωπιση της ενέργειας του Διεφάλου από τον Νίκο Τζουλάκη και πώς ο ίδιος είτε με ψυχρό μυαλό είτε από πίεση των άλλων μελών (σ.σ. τους οποίους έφερε σε εξαιρετική δύσκολη θέση), αποφάσισε να απέχει.

Στην αρχή, ο πρέοδρος της Επιτροπής δήλωνε πως «για λόγους αξιοπρέπειας δεν μπορεί να απέχει», ωστόσο, μετά την επανέναρξη της διαδικασίας «για λόγους ευθιξίας» και... διαφωνώντας ρητώς με τα όσα του καταλόγιζε ο ΠΑΟΚ, υποστήριξε μισή ώρα αργότερα πως εν τέλει θα απέχει.

Η εκδίκαση πήρε αναβολή για τις 9 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00, εκεί όπου νέος πρόεδρος θα είναι ο Χρήστος Κουμπής, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Νίκο Τζουλάκη. Προφανώς το θέμα δεν έχει κλείσει για τον ΠΑΟΚ που θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για την συνεδρίαση που θα ακολουθήσει και τον φέρνει αντιμέτωπο με μία γνώριμη -σε εκείνον- επιτροπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ