Τέμπη: Παραμένουν στη ΜΕΘ τρεις τραυματίες – Τα νεότερα για την υγεία τους
Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει στην εντατική ο 20χρονος Γεράσιμος.

Στη ΜΕΘ παραμένουν ο 20χρονος Γεράσιμος, η Δάφνη, σύντροφος του Βάιου που έχασε τη ζωή του και η Ανυσία, οι τρεις νέοι που τραυματίστηκαν στη μοιραία σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.
Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει στην εντατική ο 20χρονος Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του Intercity 62.
Η γιαγιά του Βολιώτη φοιτητή μιλώντας στο LIVE NEWS επισημαίνει πως ο εγγονός της παραμένει ακόμα διασωληνωμένος και πως οι γιατροί υπερβάλλουν εαυτούς για να τον σώσουν. «Τα ίδια είναι. Ο Θεός να δώσει και η Παναγίτσα. Ο Θεός και η Παναγίτσα να δώσει. (Οι γιατροί) περιμένουν να δουν βελτίωση για να μας μιλήσουν» λέει χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος Γεράσιμος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που επέζησε από το πρώτο βαγόνι και αυτό γιατί την ώρα της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο. Οι διασώστες τον βρήκαν αρκετά μέτρα μακριά από τις σιδηροδρομικές γραμμές.

Ο νεαρός φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας της πτώσης.
πηγή: in.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Μαρία Παπαδόπουλου: Η Αλλαγή Σκυτάλης είναι παντού
30 Σεπτεμβρίου 2023 -
"Πέλλα Δήμος για όλους" με Δημήτρη Κουμαρτζούδη
29 Σεπτεμβρίου 2023 -
Χατζηδάκης προς βιομήχανους: «Θα είμαστε μαζί, γιατί είσαστε χρήσιμοι»
29 Σεπτεμβρίου 2023 -
Ο Ηλίας Ελευθεριάδης λέει "Πέλλα Δήμος για όλους"
29 Σεπτεμβρίου 2023
ΣΧΟΛΙΑ