close search results icon

Τέσσερις ανήλικοι διακινούσαν πάνω από μισό κιλό κάνναβης στη Λάρισα

Τέσσερις ανήλικοι διακινούσαν πάνω από μισό κιλό κάνναβης στη Λάρισα

Σοκ προκάλεσε στη Λάρισα η είδηση ότι τέσσερις ανήλικοι Έλληνες είχαν στην κατοχή τους σημαντικές ποσότητες κάνναβης και τις έκρυβαν σε ένα κατάστημα με σκοπό να τις διαθέσουν προς πώληση! Η πληροφορία ότι αναζητούσαν αγοραστές, όμως, έφτασε στους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.

Το βράδυ της Τρίτης, οι αστυνομικοί εντόπισαν το κατάστημα στο οποίο οι «άγουροι» διακινητές είχαν κρύψει την παράνομη πραμάτεια τους και κατέσχεσαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 677,9 γραμμαρίων. Οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών.

Σε βάρος των ανήλικων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας μαζί με τους γονείς τους που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία. Η προανάκριση συνεχίζεται, ώστε να εντοπιστεί ποιος τους προμήθευε τα ναρκωτικά.

Αντιστάθηκε αλλά συνελήφθη

Δυο συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 28,3 γραμμαρίων βρέθηκαν στην κατοχή ενός άνδρα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στη Λάρισα, το απόγευμα της Τρίτης. Ωστόσο, προέβαλε αντίσταση σπρώχνοντας βίαια έναν αστυνομικό και προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς να καταφέρει να αποφύγει τη σύλληψη. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

protothema

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ