close search results icon

Τέσσερις φορείς σε μία εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες στο Πνευματικό Γιαννιτσών

αΘέμα ομιλίας: «Η διαχρονική επικαιρότητα των Τριών Ιεραρχών και των Καππαδοκών Πατέρων», με τον εισηγητή Νικόλαο Ιντζεσίλογλου. 

Τέσσερις φορείς σε μία εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες στο Πνευματικό Γιαννιτσών

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών και η Β΄ΕΛΜΕ Πέλλας, σε συνδιοργάνωση με την Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ» και τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π, συνδιοργανώνουν την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών.

Η εκδήλωση θα γίνει Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Ιντζεσίλογλου Νικόλαος-Ομότιμος καθηγητής του Α.Π.Θ. τομέας Ιστορίας, Φιλοσοφίας & Κοινωνιολογίας του Δικαίου – Συγγραφέας

Θέμα ομιλίας: «Η διαχρονική επικαιρότητα των Τριών Ιεραρχών και των Καππαδοκών Πατέρων». 

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η Χορωδία Εκπαιδευτικών Γιαννιτσών με μαέστρο τον κ. Αντώνη Παπαδόπουλο και το Συνόλο Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών με Υπεύθυνο τον κ. Στεφανίδη Αλέξιο

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα γίνει απονομή τιμητικών πλακετών σε εκπαιδευτικούς που συνταξιοδοτήθηκαν την τελευταία πενταετία και υπηρέτησαν σε σχολικές μονάδες του Δήμου Πέλλας. Συντονισμός εκδήλωσης: Πόπη Νικολαΐδου - Προϊσταμένη Ειδικού Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών.

*(φώτο αρχείου από την έντυπη ΠΕΛΛΑNEWS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ