close search results icon

Θα προσπαθήσουν να αποσωληνώσουν τον Δημήτρη Κόκοτα – Κρίσιμη η κατάστασή του

Συνεχίζει να δίνει τη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει για ένατη ημέρα στην εντατική μετά την καρδιακή ανακοπή και το έμφραγμα που υπέστη στις 28 Μαρτίου ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής παραμένει διασωληνωμένος και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του που τον παρακολουθούν από την πρώτη στιγμή.

Υπάρχει, ωστόσο, συγκρατημένη αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά για τον Δημήτρη Κόκοτα, με τα στοιχεία να είναι ενθαρρυντικό για την ευτυχή έκβαση των πραγμάτων.

Δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο

Σύμφωνα με τα νεότερα νέα της υγείας του, όπως ακούστηκαν στην εκπομπή Επί τόπου, η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα κρίνεται σταθερή, παρ’ όλο που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον κίνδυνο.

Όμως, οι θεράποντες ιατροί του σκοπεύουν να επιχειρήσουν νέα αποσωλήνωσή του μέσα στο Σαββατοκύριακο, μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες που έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κόκοτας στις 28 Μαρτίου και ενώ βρισκόταν στα πλατό των προβών για το J2US ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ευτυχώς οι συνεργάτες του αντέδρασαν εγκαίρως προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Έφτασε με το ασθενοφόρο στο Γεώργιος Γεννηματάς όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται, με τη σύζυγό του, Κατερίνα να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και να αγωνιά για την έκβαση των πραγμάτων.

πηγή tanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ