close search results icon

Θανάσης Αδαμάκης: «Οι δημόσιοι χώροι είναι κοινή μας περιουσία – Ας προστατεύσουμε το νέο πάρκο»

Θανάσης Αδαμάκης: «Οι δημόσιοι χώροι είναι κοινή μας περιουσία – Ας προστατεύσουμε το νέο πάρκο»


Τη βαθιά του λύπη εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Γιαννιτσών, Θανάσης Αδαμάκης, με αφορμή τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν στο νεόδμητο Πάρκο Αγίας Παρασκευής. Οι φθορές και τα γκράφιτι σε μια υποδομή που δεν έχει ακόμη παραδοθεί επίσημα στους πολίτες προκάλεσαν την αγανάκτηση του Δήμου Πέλλας, αλλά και την προσωπική τοποθέτηση του κ. Αδαμάκη.

«Ως Αντιδήμαρχος Γιαννιτσών, θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου λύπη για τον βανδαλισμό του νέου μας πάρκου. Αυτό το πάρκο δημιουργήθηκε για να προσφέρει χαρά και ανάσα σε όλους μας. Καλώ όλους τους δημότες να το προστατεύσουμε μαζί, να το σεβαστούμε και να διαφυλάξουμε την ομορφιά του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αδαμάκης υπογράμμισε πως οι δημόσιοι χώροι ανήκουν σε όλους και αξίζουν τον σεβασμό όλων μας:

«Οι δημόσιοι χώροι είναι κοινή μας περιουσία και αξίζουν τον σεβασμό όλων μας!»

Το Πάρκο Αγίας Παρασκευής, μια σημαντική νέα υποδομή αναψυχής στα Γιαννιτσά, κατασκευάστηκε με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Οι βανδαλιστικές ενέργειες, όπως επισήμανε ο Αντιδήμαρχος, δεν πλήττουν μόνο τον δήμο, αλλά και την ίδια την κοινωνία που χάνει έναν χώρο ξεκούρασης, χαράς και συλλογικής ζωής.

Ο κ. Αδαμάκης κάλεσε τους πολίτες να γίνουν σύμμαχοι στη φροντίδα του πάρκου, ώστε ο νέος χώρος να παραμείνει σημείο αναφοράς και πολιτισμού για όλους – σήμερα και στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ