Θεατρική παράσταση με κοινωνικό μήνυμα στην Έδεσσα

Με ιδιαίτερη επιτυχία παρουσιάστηκε χθες η θεατρική παράσταση «Η Δημοκρατία του Μπακλαβά», που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων. Η εκδήλωση συνδύασε το χιούμορ με τη συγκίνηση και ανέδειξε σημαντικά κοινωνικά μηνύματα γύρω από τη ζωή, την αγάπη και την αλληλεγγύη.
Το έργο χρησιμοποίησε ως συμβολισμό τη συνταγή του μπακλαβά, υπενθυμίζοντας στο κοινό ότι κάθε μικρό στοιχείο έχει αξία και ότι η συνεργασία και η ενότητα μπορούν να δημιουργήσουν κάτι ουσιαστικό και δυνατό.

Στην παράσταση έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, μεταξύ των οποίων η Αντιδήμαρχος Έδεσσας Ελένη Λαζάρου και η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας Μαρία Παπαδοπούλου, οι οποίες συνεχάρησαν τους συντελεστές για την προσπάθεια και τη συμβολή τους σε έναν σκοπό που αφορά την κοινωνία στο σύνολό της.
Η παράσταση θα παρουσιαστεί ξανά σήμερα, Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας. Η εκδήλωση έχει ως στόχο, πέρα από την ψυχαγωγία, να ενισχύσει τον σκοπό του Συλλόγου και να καλλιεργήσει το πνεύμα αλληλεγγύης και στήριξης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
«Πέτρος Τσαρκνιάς: Η φωνή της Αλμωπίας στο Davis Cup»
15 Σεπτεμβρίου 2025 -
Γλέντι για τα γενέθλια του προέδρου Αθύρων Γιώργου Αλεξιάδη
15 Σεπτεμβρίου 2025 -
«Ασφυξία» στην Κρήτη εξαιτίας του μεταναστευτικού
15 Σεπτεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ