close search results icon

Θερινό Σινεμά Γιαννιτσών: Έρχονται οι πράκτορες και είναι...μετά-Μορφωμένοι!

Μία υπέροχη παρωδία των ταινιών του Τζέιμς Μποντ όπως έχουν παραδεχθεί και οι σκηνοθέτες της ταινίας. 

Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες για τους μικρούς σινεφιλ την Κυριακή 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 9.15μμ

Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες (2019)

Ο σούπερ κατάσκοπος Λανς Στέρλινγκ και ο επιστήμονας Γουόλτερ Μπέκετ είναι εντελώς αντίθετοι. Ο Λανς είναι αεράτος, εντυπωσιακός και κάπως κυριλέ.
Ο Γουόλτερ πάλι…όχι. Αλλά ό,τι στερείται ο Γουόλτερ σε κοινωνικότητα το υπερκαλύπτει με την εξυπνάδα και την ευρηματικότητά του, δημιουργώντας τρομερές εφευρέσεις, που χρησιμοποιεί ο Λανς στις επικές αποστολές του. Αλλά όταν τα γεγονότα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή, ο Γουόλτερ και ο Λανς θα πρέπει ξαφνικά να βασιστούν ο ένας στον άλλο με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Και αν αυτό το περίεργο ζευγάρι δεν μπορέσει να γίνει ομάδα, ολόκληρος ο κόσμος κινδυνεύει.…»
Οι σκηνοθέτες Νικ Μπρούνο και Τρόι Κουέιν δεν κρύβουν πως πρόκειται στην ουσία για μια παρωδία των ταινιών του Τζέιμς Μποντ. Μια κατασκοπική κωμωδία με πρωταγωνιστές ένα αταίριαστο δίδυμο, του οποίου η αναγκαστική συνύπαρξη κρύβει επιπλέον μία ιδιαιτερότητα: όταν ένα γκάτζετ του Γουόλτερ, επιστημονικού βοηθού του ατρόμητου κατασκόπου Λανς Στέρλινγκ, δυσλειτουργεί με κωμικοτραγικά αποτελέσματα, ο τελευταίος μετατρέπεται σε… περιστέρι.
ΗΠΑ, 2019,

Διάρκεια: 101 λεπτά

Παραγωγή: Πίτερ Τσέρνιν, Τζένο Τόπινγκ, Μάικλ Τζ. Τρέιβερς,

Σκηνοθεσία: Νικ Μπρούνο, Τρόι Κουέιν,

Σενάριο: Λόιντ Τέιλορ, Μπράιαν Κόουπλαντ,

Μουσική: Τεοντόρ Σαπίρο

Με τις φωνές των: Γουίλ Σμιθ, Τομ Χόλαντ, Ρέιτσελ Μπροσνάχαν

Είσοδος Ελεύθερη

Πάρκο Αγίου Γεωργίου - Γιαννιτσά

Ώρα 21.15 Δείτε λιγότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ