close search results icon

Θερινό Σινεμά: Η ζούγκλα του "Jumanji" στα Γιαννιτσά

Ότι πρέπει για μια καλοκαιρινή βραδιά μία απολαυστική κωμική ταινία φαντασίας. 

Κυριακή 13 Αυγούστου ώρα 9.15μμ. μια ταινία φαντασίας για όλη την οικογένεια :

Το Τζουμάντζι: Καλωσήρθατε στην Ζούγκλα, είναι αμερικανική κωμική ταινία φαντασίας και αποτελεί μια εξαιρετική συνέχεια της αρχικής ταινίας Jumanji με τον Robin Williams.

Στην καινούργια περιπέτεια Jumanji: Καλώς ήρθατε στη Ζούγκλα, οι όροι αντιστρέφονται καθώς τέσσερις έφηβοι "επισκέπτονται" κατά λάθος τον κόσμο του Jumanji. Ανακαλύπτουν μια παλιά κονσόλα για βιντεο παιχνίδι α με έναν τίτλο video game που δεν έχουν ακούσει ποτέ έως τότε - Jumanji – και αμέσως μεταφέρονται στην καρδιά της ζούγκλας του παιχνιδιού. Εκεί γίνονται κυριολεκτικά τα avatars που επέλεξαν: ο παίκτης Spencer γίνεται ένας αδίστακτος τυχοδιώκτης (Dwayne Johnson ), ο ποδοσφαιριστής Fridge χάνει "τα δύο καλύτερα πόδια του σώματός του" και γίνεται ένας Αϊνστάιν (Kevin Hart),η δημοφιλής Bethany γίνεται ένας μεσήλικας καθηγητής (Jack Black) και η συνεσταλμένη Martha γίνεται ένας σκληρός πολεμιστής (Karen Gillan). Αυτό που ανακαλύπτουν είναι ότι δεν παίζουν απλά το Jumanji - πρέπει να επιζήσουν από αυτό. Προκειμένου να νικήσουν το παιχνίδι και να επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο , θα πρέπει να επιβιώσουν μέσα από την πιο επικίνδυνη περιπέτεια της ζωή ς τους, ή να παραμείνουν κολλημένοι και φυλακισμένοι στο παιχνίδι για πάντα.

Κάτω από το γεμάτο δράση παιχνίδι υπάρχει μια άλλη ιστορία, μια ιστορία για τα παιδιά που μαθαίνουν να συμβιβάζονται με το ποιοι είναι και να εκτιμούν τις διαφορές των άλλων.

ΗΠΑ, 2019, Παραγωγή: Ντάνι Γκαρσία, Ντουέιν Τζόνσον, Τζέικ Κάσνταν, Σκηνοθεσία: Τζέικ Κάσνταν, Σενάριο: Τζέικ Κάσνταν, Τζεφ Πίνκνερ, Σκοτ Ρόζενμπεργκ, Φωτογραφία: Γκιούλα Πάδος, Μοντάζ: Στιβ Εντουαρντς, Μαρκ Χέλφρις, Τάρα Τιμπόν, Μουσική: Χένρι Τζάκμαν,

Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνζον, Τζακ Μπλακ, Κέβιν Χαρτ, Διάρκεια: 123 λεπτά

Είσοδος Ελεύθερη – Καταλληλότητα: άνω των 12 ετών

Πάρκο Αγίου Γεωργίου - Ώρα 21.15


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ