Θεσσαλονίκη: Θερμή υποδοχή Καραμανλή σε εκδήλωση – Ποιά «γαλάζια» στελέχη δίνουν το παρών (ΦΩΤΟ+VIDEO)
Ο κ. Καραμανλής έφτασε λίγο μετά τις 8 στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο.
Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στη Θεσσαλονίκη και στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του εκπαιδευτικού ιδρύματος στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Ο κ. Καραμανλής έφτασε λίγο μετά τις 8 στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο και, καταχειροκροτούμενος, φωτογραφήθηκε με τους νεαρούς αποφοίτους. Ο κ. Καραμανλής αναμένεται να στείλει μήνυμα για την αξία της παιδείας και για τη δύναμη της γνώσης, ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι θα εκτοξεύσει «καρφιά» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Άλλωστε, μετά την εξωτερική πολιτική και τη διαχείριση σε κρίσιμα εθνικά θέματα και την οικονομία, ο πυλώνας της νέας γενιάς που μεταναστεύει στο μέλλον για ένα καλύτερο αύριο, «χτυπά» τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας. Επομένως, στα…πηγαδάκια, συζητείται ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα στείλει – έστω και εμμέσως – μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ πολλοί περιμένουν να δουν εάν θα κάνει αναφορά και στο κόμμα Σαμαρά, που βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Ποιά γαλάζια στελέχη δίνουν το παρών
Έως τώρα στην εκδήλωση, που τελείται από τον Σεβασμιώτατο Βαρνάβα, δίνουν το παρών οι: Δημήτρης Κούβελας, Θεόδωρος Καράογλου, Φάνης Παπάς, Απόστολος Τζιτζικώστας, Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ στην εκδήλωση βρίσκεται και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου, ενώ επρόκειτο αμέσως μετά να εκφωνήσει ομιλία.
πηγή: thesspost.gr
ΣΧΟΛΙΑ