Θεσσαλονίκη- Άλλαξε απότομα ο καιρός από καύσωνα σε βροχές και πτώσεις δέντρων
Ο καύσωνας μπορεί να είναι σε εξέλιξη, όμως στη Θεσσαλονίκη ο καιρός άλλαξε απότομα, με βροχές να αντικαθιστούν την ζέστη, ενώ ισχυροί άνεμοι οδήγησαν σε πτώσεις δέντρων, οι οποίες προκάλεσαν πολλές φθορές.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, λόγω των ανέμων, έπεσαν δέντρα σε Χαριλάου, Τούμπα, Καλαμαριά, αλλά και στην περιοχή των Αγίων Πάντων. Δέντρο που έπεσε στη Χαριλάου, προκάλεσε ζημιές σε τζαμαρία καφετέριας.
Μάλιστα, χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην Άσσηρο και στη Χρυσαυγή Λαγκαδά.
Επίσης, ο προϊστάμενος υποστήριξης Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστος Τούρτας δύο δέντρα που έπεσαν έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης και έξω από το Άδενδρο στο δήμο Χαλκηδόνος, είχαν ως αποτέλεσμα να σταματήσει η κυκλοφορία των τρένων από και προς την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Πηγή φωτογραφιών: grtimes.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Εξαπλατάνου
02 Νοεμβρίου 2025 -
Χιλιάδες πιστοί για το Μυρο του Αγίου Δημητρίου
02 Νοεμβρίου 2025 -
Ο Λάκης Βασιλειάδης στις Γιορτές Τσίπουρου σε Μεσημέρι και Πιπεριά
02 Νοεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ