Θεσσαλονίκη: Από μία λωρίδα κυκλοφορίας και σήμερα η κίνηση των οχημάτων στον Περιφερειακό – Σε ποιο σημείο

Συνεχίζονται και σήμερα οι εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2024, από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στη Χ.Θ. 21+000 περίπου, την Πέμπτη 28/11, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.
thestival.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Αποκαλυπτήρια Μνημείου Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στην Παραλίμνη
18 Σεπτεμβρίου 2025 -
Δημοσκόπηση MRB: Ακρίβεια-ΟΠΕΚΕΠΕ φθείρουν τη ΝΔ – 10 κόμματα στη νέα Βουλή
18 Σεπτεμβρίου 2025 -
ΣΑΕΚ Αριδαίας: Τελευταία φάση εγγραφών 2025-2026
18 Σεπτεμβρίου 2025 -
Οδηγός για ασφαλή και έξυπνα στοιχήματα στην Ελλάδα
18 Σεπτεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ