close search results icon

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή οι συλληφθέντες για τη ληστεία στην Ευκαρπία

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή οι συλληφθέντες για τη ληστεία στην Ευκαρπία

Στον ανακριτή παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες της κινηματογραφικής ληστείας που έγινε σε επιχείρηση στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για ληστρική κλοπή κατά συναυτουργία και, κατά περίπτωση, για παράνομη κατακράτηση, απειλή, επικίνδυνες και απλές σωματικές βλάβες

Αμφότεροι πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την επόμενη εβδομάδα.

Συλληφθέντες και δράστες της ληστείας είναι δύο ημεδαποί, ηλικίας 41 και 45 ετών.

Πώς έγινε η ληστεία

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ένας από τους δύο δράστες, ο ηλικίας 41 ετών άντρας, εισήλθε σε κατάστημα και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από ταμείο που βρισκόταν σε γραφείο.

Η ενέργειά του έγινε αντιληπτή από τον 33χρονο ιδιοκτήτη, ο οποίος με τη συνδρομή πελάτη τον ακινητοποίησε, ενώ παράλληλα επιχείρησε να ανακτήσει τα χρήματα που αφαιρέθηκαν.

Ο άντρας προσπάθησε να διαφύγει και εισήλθε σε αυτοκίνητο, που εμφανίστηκε έξω από το κατάστημα, ενώ ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης προσπαθούσε να τον συγκρατήσει.

Ακολούθως, ο έτερος δράστης, ο 45χρονος οδηγός, έθεσε σε κίνηση το όχημα, ενώ – σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ – ο άλλος άντρας τραυμάτισε ελαφρά με τη χρήση σωματικής βίας τον 33χρονο, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ