close search results icon

Θεσσαλονίκη: «Με χτυπούσαν στο κεφάλι και στο σώμα» - Η μαρτυρία του 54χρονου οδηγού του ΟΑΣΘ για την επίθεση από νεαρούς

Θεσσαλονίκη: «Με χτυπούσαν στο κεφάλι και στο σώμα» - Η μαρτυρία του 54χρονου οδηγού του ΟΑΣΘ για την επίθεση από νεαρούς

Για την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα νεαρών από τους οποίους ζήτησε να μην φωνάζουν μίλησε ο 54χρονος οδηγός του ΟΑΣΘ ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης δρομολογίου της γραμμής 72, με αφετηρία το ΙΚΕΑ και τερματικό σταθμό στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ Γιάννης Δήμκας είπε ότι τον 54χρονο τον χτύπησαν με λαστιχένιο γκλοπ, καθώς έχει σημάδια σε όλο του το σώμα.

«Μόλις φτάσαμε στην κεντρική πλατεία της Μηχανιώνας, με πλησίασαν και με εγκλώβισαν στη θέση του οδηγού. Δεν μπορούσα να φύγω, άρχισαν να με χτυπούν στο κεφάλι και σε όλο μου το σώμα» περιέγαψε από την πλευρά του ο οδηγός του λεωφορείου.

Κατά τις πληροφορίες της ΕΡΤ η ομάδα των περίπου 20 νεαρών περίμεναν να αδειάσει το όχημα για να επιτεθεί στον οδηγό

Ο οδηγός, ο οποίος έχει μώλωπες στο σώμα και σπασμένη μύτη, ειδοποίησε αστυνομία και ΕΚΑΒ όταν αποβιβάστηκαν οι δράστες που μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί ενώ έχει κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ